_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
MG TF 160 srebrny pocisk
sknerko myślałem o takiej półprzezroczystej taśmie klejącej Właśnie tego się Long spodziewałem. U mnie też jako tako nie rażą ale w nocy trochę przeszkadzają jednak.
taśma od temperatury odpadnie a pisak zawsze spirytem zmyjesz
MG TF 160 srebrny pocisk
co do powyższych dywagacji pomogło naklejenie na led, białej zwykłej naklejki samoprzylepnej, aczkolwiek przy przyciskach ogrzewania foteli białe światło nadal jest mocne i słabo widać zielone diody włączonego grzania, przy zamawianiu kolejnej porcji diod najprawdopodobniej sygnalizacja włączenia zostanie zmieniona na diody czerwone.
I dzisiejsza aktualizacja, dzięki uprzejmości kolegi staniapl, któremu bardzo dziękuję stałem się posiadaczem ramki do radia 1DIN z półeczką, która niebawem zagości na konsoli środkowej.
W końcu telefon znajdzie swoje miejsce
Przy okazji otrzymałem w prezencie oryginalne radio 1 din model CD80 który jest mi zbędny bo nie zagości w samochodzie, zatem jeśli jest chętny przekażę go dalej za koszty wysyłki, może komuś się przyda, radio ma 2 minusy, ułamany jeden zawiasik od uchylnego panelu i nadłamane gniazdo anteny ale to się da ogarnąć muszę tylko tam zajrzeć
Dorzucam fotkę, słabej jakości bo po ciemaku zmieniałem, ale ramka pasuje idealnie
No rameczka cacy tylko ona jest w macie a resztę konsoli masz chyba w połysku dobrze widzę ?
Mam takie szybkie OT, bo widzę że zegary to ogarnąłeś na tip top, czy jest jakiś bezbolesny sposób na przerobienie przedliftowych tarcz na poliftowe (białe) ?
No i po przejrzeniu tematu szaaacun za wkład pracy w auto
No rameczka cacy tylko ona jest w macie a resztę konsoli masz chyba w połysku dobrze widzę ?
Stara tez byla w macie, to celowy zabieg, radio tez jest czarny pomyśl i daszek nad radiem tez połysk , za dużo by tego bylo.
Tak jak prebenny, pisze, musisz miec tarcze z polifta a kwestia koloru to wlutowanie 16 Led plcc2 kolor bialy zimny lub cieply wg uznania
[ Dodano: Nie Lut 05, 2017 22:25 ]
Zegary oficjalnie zakończone, wskazoweczki zwisają jak należy, dolny wyświetlacz zyskał czerwone LED.
Włącznik świateł, przełączniki szyb, wlaczniki podgrzewanych foteli zyskaly białe podświetlenie. Do finału zmian wnętrza pozostaje oświetlenie panelu klimatyzacji i zmiana tarczy i oświetlenia zegarka.
No to dzis pracowity dzień, na miejsce wrócił grill otrzymany od prebenny dzieki! Musze go tylko na czarno pomalować, zamocowałem go jak prawo nakazuje na spinki a nie śrubki z nakrętkami.
Druga sprawa to osłona pod silnikiem, poprzednia poległa, za obecna jak i pomoc przy montażu dzieki tomson40075
No i w wolnej chwili podmieniłem diody w panelu klimatyzacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum