Wysłany: Czw Gru 01, 2011 21:54
http://i1080.photobucket....2045/3MG115.jpg - wykres Remigiusza, tylko tutaj jest razem z wtryskami więc mocy więcej i momentu ale widać, że różnice między mapami prawie nie istnieja. Jak nadal twierdzisz, że wolisz MG to chyba już nic Cie nie przekona do maflessow
marcinZG, No jak koledzy powyzej ja nie rozumiem twojego toku myślenia. Wolisz coś gorszego założyć i dalej się brykać z problemem przeplywki A jak nie wsadzisz wtrysków to sprzęgle nic nie będzie Ponad 150km oraz 350Nm nie będziesz miał tak ze bez obaw
Ja jeszcze uważam ze wtryski + mapki i mega moc ze dobry test w jakim stanie mamy sprzęgło i skrzynie
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Patrzac na te wykresy, faktycznie macie racje.
Cos mi sie wkrecilo, ze jest miedzy nimi zdecydowanie wieksza roznica.
Ja tam nie chce nic testowac, chce wygodnie, bezpiecznie i bezproblemowo jezdzic
A jak trafie na jakiegos fajnego R75 z koncowki produkcji, to przesiadka
Wysłany: Wto Kwi 03, 2012 15:49
Remi patrząc na ten wykres : http://i1080.photobucket....2045/3MG115.jpg test pierwszy, masz z mapami od MG- 115KM i Mafamem, czy tymi mafless Wynik mi się bardzo podoba Aha i rozumiem, że wtryski od SDi
Ok, już doczytałem w Twoim temacie: ,,Test 1 były mapki MG115++ z podpięta przeplywka.'' Czyli tak jak mam obecnie pod maską
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 130 Skąd: Elbląg
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 21:15
Chciałbym wtrącić jeszcze odnośnie kombinowania z dioda i max sygnałem.
Myślałem, ze klima mi padła, a okazało się, ze kiedy dioda jest wpięta to ECU nie pozwala na załączenie sprężarki (pewnie sądząc ze silnik jest na maxa obciążony). Po odpięciu diody klima ożyła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum