Przykra sprawa z tą otwieraną przednią maską ... ale najważniejsze ,że wszyscy cali i zdrowi . Zawsze myślałem co by się stało jakby w czasie jazdy otworzyła się maska ? ... teraz już wiem i dziękuję ale nie skorzystam
Ja na spocik nie wpadłem bo w pracy niestety byłem dlatego też się nie zapowiedziałem.
Niestety mi też w tym dniu przydarzyło się nieszczęście z moim MG.
Jakieś wredne p......e typy ukradły mi emblematy MG z grilla i tylnej klapy
Skąd się biorą tacy ludzie ?
Nie będę tu poruszał tego wątku ,żeby nie narobić zamieszania w tym temacie . Oddzielny założę zaraz . Chętnych do wypowiedzenia się zapraszam http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=23453
Jakby coś to poszukuje nowych emblematów do MG ZS 2003 rok
Ostatnio zmieniony przez Armandoo Pon Lut 04, 2008 23:14, w całości zmieniany 1 raz
Ja nie mam jednego na drzwiach i na tylnej klapie.
Jedyna metoda to chyba ręce obcinać.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Mój czeka z ponownym przyklejeniem na blacharkę (mam nadzieję, że to jakiś kwiecień-maj będzie ).
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Mialem wpasc i w koncu nie wpadlem Od czwartku chodze zatruty jakims zarciem, wiec nie mialbym wiele sil na ten spot, mam nadzieje ze w ta niedziele w koncu mi sie uda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum