http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=armrest+rover+200&_sacat=See-All-Categories
to możesz mi to jakoś wytłumaczyć?
A mogę.
To jest podłokietnik który był montowany w autach które podałem wyżej. Oczywiście ten podłokietnik również pasuje bez żadnych przeróbek do R200/R25/MG ZR, ale nie był montowany seryjnie, nie wiem dlaczego.
ok mam jeszcze pytanie odnosnie tej luki co jest pod zapalniczka ( ta dziura ) macie jakis pomysl co tam zamontowac lub jakas ciekawa przeróbke moze jakies fotki Wasze lub z neta bo nic nie znalazlem na ten temat.
ok mam jeszcze pytanie odnosnie tej luki co jest pod zapalniczka ( ta dziura ) macie jakis pomysl co tam zamontowac lub jakas ciekawa przeróbke moze jakies fotki Wasze lub z neta bo nic nie znalazlem na ten temat.
ja też z tym kombinuje i chyba zakupię ten cały czarny element od streetwise ze starą deską
razem z przełącznikami
Słuchajcie... Sylwek dobrze mówi, że nie chce mieć tak jak wszyscy
I nie namawiajcie go do tego
Chodzi tylko, żeby to co innego niż wszyscy było w dobrym guście
Lepiej mieć auto inne niż wszyscy, ja też z tego założenia wychodze
Dlatego m.in. nie wsadzałem felg 17" od ZR itd.
Harry cala ta konsola bedzie pasowac do Rovera 25 ? bo to co pokazales jest super
[ Dodano: Pon Lis 14, 2011 18:57 ]
na allegro nie moge znalezc
wg. mnie tak,ale musisz szukać takiej razem z całym tunelem środkowym, pokrętła chyba zostaną od nawiewu, bo z anglików masz odwrotnie wszystko tzn. regulacja prędkości jest tam gdzie kierunek nawiewu
wpisz na allegro streetwise i może coś znajdziesz ew. na ebay
Ostatnio zmieniony przez Harry Pon Lis 14, 2011 21:07, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 02:08
Sylwek napisał/a:
Ja to miejsce na kasety przerobiłem w ten sposób, że wyciąłem te żeberka wzdłóżne, w które się kładzie kasetę. Następnie wykleiłem to miejsce gąbką 5mm z pamięcią i środek tej "półeczki" obkleiłem czarną skórą. A na koniec zamontowałem małą diodkę w kolorze bursztynowym by podświetlała środek. I teraz mi ten otwór służy jako półka na telefon bądź inne rzeczy.
fr0sch, a myślałem, że tylko ja tam wygładziłem
Z tym, że ja tam położyłem po prostu tą matę antypoślizgową, pasuje idealnie
I jest super miejsce na telefon
Sylwek, to jest pewnie Twój pierwszy samochód, zgadza się?
Jeszcze Ci się gust wyrobi i pewnie za rok-dwa przyznasz nam rację patrząc na te fotki
Witam.Na poczatek odpowiadam na pytanie co robilem z silnikiem.
- filtr powietrza 25,01
- filtr oleju 20,00
- pompa wody 125,00
- uszczelka kolektora wydechowego 25,01
- uszczelka pokrywy zaworów 70.00
- uszczelka kolektora ssacego 30,00
- sruby głowicy 230,00
- pasek rozrzadu 85,00
- uszczelka glowicy 135,00
- rolka paska rozrzadu 120,00
- naprawa głowicy 640,00
- plyn do chłodnic 50,00
- total quards 7000 10W40 4L 120,00
- popychacz zaworowy 16 sztuk 560,16
- usluga serwisowa 465,00
RAZEM 2700 zł
Czyli dla mądrali ktorzy myslą ze nie potrafie zadbac o swojego ROVERA to najlepszy przyklad ze jednak POTRAFIE !
A ze cos tam wlozylem do srodka cos co sie nie podoba wiec wasz problem. Potrafie wydac na samochód duzo kasy czekam tylko na FAJNE propozycje a 60% tylko smiac sie potrafia bez celowo. Harry podesłał zajebisty pomysł z konsola ze strretwise. Jesli bedzie dostepna to kupuje od razu. Co do tych listew chromowanych to napisalem ze czekam na okleiny i bedzie zamiana. Po zimie fajne fele dojda i fotele kubełkowe w rossadnej cenie. Czekam na wasza pomoc i ciekawe propozycje ( jesli uwazacie ze trzeba mi pomoc ) wiec robcie to.Napewno wezme pod uwage wszystko.
Bo wycenie to jednak pasek poszedł i tyle kasy w 1.4 pakować Sam HGF to jednak nie był VVC jak nic albo coś większego wsadzić z K-serie gotowego a nie bawić się w naprawę przy 1.4
Przekroczyło to wartość twojej 25 ta naprawa albo nie poszukałeś sobie drugiej opinii co zrobić
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
nic tych rzeczy. poprostu nie znalem sie na autach bo to moj pierwszy. tego forum tez nie znalem. podjechalem do mechanika zeby zrobil odnowe bo pewnie od poczatku nikt nic z nim nie robil. to tyle. ale spokojnie za 2,3 lata mam zamiar wlozyc duzo mocniejszy silnik co ma przynajmniej 140 koni ewentualnie chiptuning
[ Dodano: Wto Lis 15, 2011 17:42 ]
glowica uszczelki byla walnieta jak kupilem auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum