Gonia teraz po Waszej przeprowadzce sklepu mam do Was 2 minuity spacerkiem tylko, ze ja pracuje do 16.00, wiec po pracy jestem wolny w tych godzinach o ktorej zamykacie Ale i tak bede musial sie za jakis tydizen wybrac po komplet filtrow do kanciaka
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
te oryginalne dywaniki bardzo fajne tylko miały jedna wadę brak podwójnego wzmocnienia pod prawa nogę i w ciągu 4 lat dwa komplety do śmietnika z wydarta dziurą... a reszta w stanie bdb aż szkoda wyrzucać... chyba zwymiaruje je porobię zdjęcia zbierzemy chętnych i się zrobię jakieś grupowe zam. tylko trzeba wybrać który sprzedawca ma najlepsze gatunkowo grube dywaniki... może ktoś poleci?
z ceny pewnie dużo nie zejdziemy ale jak będzie takich zestawów powiedzmy 5 kompletów to taki sprzedawca bez problemu je dla nas zrobi bo przy jednej sztuce pewnie będzie problem... i najlepiej na wzór seryjnych tylko z dobrego gatunku plus wzmocnienie pod prawa nogę szukamy sprzedawcy
[ Dodano: Sro Kwi 11, 2012 18:38 ]
no i mam dobre wieści znalazłem sprzedawce który zrobi nam dywaniki pod zamówienie i to dokładnie takie jak oryginał a nawet lepsze bo ze wzmocnionym miejscem po prawa nogę oraz gumą od spodu dywanika. Jutro idę odrysować szablony oryginalnych i wysyłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum