_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 11:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Fanie jej.
Ale to nie Trzeci Świat... Intierneta tam maju.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Chociaż pewnie też nie będzie, bo tam pewnie sporo naukowców się kręci i komórki też som - to nie Algieria jak u kolegi bicosa.
Byle nie "Pana i Pani Smith", bo ją też za szpiega wezmą...
jedyne co mnie ciagnie do usa, to pojezdzic na biku(czytaj rowerze wypasionym do jazdy po gorach ) po "slick rock trial" i parki zion, bryce,arches itd... esh... co by nie mowic to natury i przestrzeni im zazdroszcze O_o
powiedzialem sobie, ze jeszcze tam wroce !
POLECAM te parki jak tylko bedzie okazja niech sie nie zastanawia
moge podeslac zdjecia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
MaReK, ja myślę, że prawomyślni Czesi ciągle przeżywają Twoją jazdę "pod prąd" - oni sobie nie wyobrażają wyprzedzania na zakrętach itp. i podejrzewam, że połowa z nich uważa Cię za "mordercę wdów i sierot".
Ale nie wzięli pod uwagę tego, że to nie było wyprzedzanie bo mi się spieszy i muszę jechać w kolumnie, a nie chcę, tylko po to, żeby później mogli obejrzeć świetny film ze świetnego spotu
Thank you very much for this movie. Its nice, but from start of second part there gone some actors drove in scarp, like I or Ramses, who nearly crashed. I was quite hung-up.
Ale ze niby gdzie i kiedy... ja jechalem tak, zeby nikomu nie zawadzac wiec nie bylo to na pewno bezposrednio przy ich wyprzedzaniu. Nie zajechalem tez nikomu drogi ...
Probuja zwalic na kogos wine czy co ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
niestety galerii nie mam , tzrymalem keidys na jednym portalu , ale umarl teraz trzymam na dysku i mysle o wlasnej www o foto . niestety czasu ciagle brak
ktorys konkretny park cie interesuje ? czy ogolnie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum