Witojcie Piciu,
bardzo niedobrze, że Cię nie było, za karę powinieneś kogoś przyciągnąć na następny spot
Więc kiedy robimy następny spot ?
P.S.
Nie wiem czy już wiecie, ale Kruchy miał mała przygodę ze swoim autem po Motorshow -
"...w drodze z Poznania do Wroclawia Planowalem zrobic 2 ew 3 spoty w jeden weekend
Niestety mialem po drodze mala przeszkode i zawrocilem do wawy ... chwila nieuwagi, za dlugo patrzylem sie w lewo czy nic nie jedzie..."
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
Powoli bede poprawial to co bylo wczesniej zle zrobione. W zeszlym roku wymienialem tylna klape i calkiem niefajny spoiler, w tym roku padlo na przod Zderzak by nie pekl gdyby nie byl wczesniej latany, a szpachla nie byla dwa razy grubsza od samego zderzaka
Dojazd do trasy z Poznania na Leszno, Czacz.
Ktos jeszcze nie ruszyl, a ja jeszcze sie nie zatrzymalem Predkosc moze ze 20 km/h albo i mniej, do tego na polsprzegle, patrzylem sie czy z lewej nic nie jedzie
Paskudne miejsce
Jak wracałem wieczorem, to też bym stłuczkę miał, ale to jakiś g....rz mi wyjechał z podporządkowanej ABS przetestowany
A 2 wsie przed Lesznem był wypadek - bus (na szczęście towarowy)+corsa, nie wiem jak z ofiarami, ale bus w lesie wylądował. 20 min. korka
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
Powoli bede poprawial to co bylo wczesniej zle zrobione. W zeszlym roku wymienialem tylna klape i calkiem niefajny spoiler, w tym roku padlo na przod Zderzak by nie pekl gdyby nie byl wczesniej latany, a szpachla nie byla dwa razy grubsza od samego zderzaka
To mogłeś od razu tanio kupić nowy ( używany ) ! W tej miejscowości można kupić dosłownie wszystko używane. Stolica staroci i różności z całej Europy.
Nie mogłem być na spocie w Poznaniu ( imieniny teściowej ) ale na następnym nawet we Wrocławiu na 100% jestem.
Mi tez bardzo sie podobało na spotkanku. Jeszcze nie bardzo kojarze która ksywa z forum do jakiego auta (lub kierowcy ) nalezy, ale pamięc do imion zawsze miałem kiepską. Do Mc niestety nie dojechałem bo musiałem znikać, lecz się nie martwie bo przez wiekszośc czasu BYŁEM . Ja proponuje ze spokojem wyczekać na ładna pogode i w przyłym tygodniu w piatek lub sobote zalezy od aury zrobic jeszcze raz spotkanko, zbiórka tam gdzie zawsze a potem na zielone pastwiska - może jakieś jeziorko , a sie rozmarzyłem. Fotki przepiękne, nastepnym razem możemy z włascicielami zrobić, tylko czekac na nastepne spotkanie ino musi byc wiecej aut aby tym od opli oczy zbielały. Bo wyglądem i jakością i tak ich bijemy na głowe, pozostała tylko ilość . do miłego Hej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum