Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sie 2010 Posty: 153 Skąd: Klucze
Wysłany: Sro Mar 18, 2015 17:29
Powtórzę ci to po raz kolejny Kozak ta twoja 600. Ostatnio jak mi podesłałeś zdjęcia i pokazałem znajomym to było łoooooo czyje to wielkie gratki za to co do tej pory zrobiłeś i czekam na kolejne postępy
Dziękuję W sobotę auto odwiedziło wielkie rozpoczęcie sezonu w Lublinie zorganizowane przez Lubelską Grupę Motoryzacyjną oraz Low Lublin. Na dole wrzucam kilka zdjęć z imprezy.
Witam! Jako, że mam już wakacje i kilka pomysłów zaczynam zabawę z samochodem. W najbliższym czasie w Roverze będą zrobione czarne lampy malowane w środku, oryginalna kierownica w drewnie z Rovera 600, którą udało mi się wyrwać w okazyjnej cenie oraz oryginalny licznik w milach również z R600. Ponad to jutro jadę po zawieszenie gwintowane TEIN'a z hondy accord V aerodeck (trzymajcie kciuki żeby mocowania pasowały). Cały czas poluję na skórzane fotele i kanapę, chciałbym żeby również było to z R600 aby zachować go w oryginale natomiast jak niektórzy pewnie wiedzą, że dostać zadbaną tapicerkę skórzaną do tego samochodu nie jest łatwym wyczynem Na dole wrzucam kilka najaktualniejszych zdjęć Rovera w sesji z pewnym klasykiem niemieckiej motoryzacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum