Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam was, mam problem z moim Roverkiem. Mianowicie wczoraj jak pokonywałem moją standardową trasę z włączoną klimatyzacją autko najpierw zaczęło głośno klekotać, następnie podświetliło mi ikonkę błędu akumulatora i zaczął się koncert nieszczęść... Odłączyło mi wspomaganie kierownicy, pompkę sprzęgła i prawdopodobnie parę innych podzespołów ale tylko te zdążyłem zauważyć. Na szczęście szybko stanąłem na przystanku i po krótkiej diagnozie, gdy wyłączyłem klime problem znikł, silnik pracuje idealnie, zbiera się i wszystko jest git. Gdy tylko włączę klime znowu stuka puka i nic nie działa. Ktoś z was tak miał? R75 2.0 cdti 2003r
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 14, 2019 18:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ewentualnie masz kolo pasowe rozwalone i stad hałas i brak ladowania. Ja wczoraj założyłem nowe kolo z allegro za 158zl i dziś jest w 2 częściach. Nowy polski złom, wytrzymał 45km i to nie wina osprzętu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum