Wysłany: Pon Mar 26, 2007 19:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Valander_warszawa Gość
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 19:59 Re: coś dla odważnych
wg. mnie osoby, które stowrzyły ten film mogą być z tej samej rodziny co
kierowca TIR-a ... wedle zasady: przygarnął kocioł garnkowi... i to maluchem
bez hamulców.
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 22:27 Re: coś dla odważnych
Valander_warszawa wrote:
Cytat:
wg. mnie osoby, które stowrzyły ten film mogą być z tej samej rodziny co
kierowca TIR-a ... wedle zasady: przygarnął kocioł garnkowi... i to maluchem
bez hamulców.
Przygarnac to mozna kropka... Valdi
W maluchu nie ma hamulcow tylko zwalniacze.
W/g mnie to te osoby sa pod wplywem jakis srodkow odurzajacych... byc moze
takich samych jak kierowca tira
Ten film to nic w porownaniu z filmem gdzie kolezka audi a3 lub a4
pogina trasa warszawa-poznan cos ok. 260 km/h pod prad, przez wysepki,
na 3ciego itp...
Co najlepsze, to czesto takie obrazki mozna zobaczyc na naszych drogach. Szczegolnie, jezeli jada bez zaladowanych naczep, a jeszcze czesciej, jezeli jezdza bez naczep. Brakuje niestety wyobrazni, a najgorsze jest to, ze to wlasnie kierowca ciezarowki ma w przypadku zderzenia z samochodem osobowym najwieksze szanse na wyjscie z takiej sytuacji bez wiekszych obrazen. Za to powinni chyba zabierac prawo jazdy, jeszcze w takich warunkach drogowych.
nie no katastrofa <Szok>
ale odwazny kierowca normalni i do tego bez mozgu chyba ...
no nizle niezle xD
szczescie mial tirowiec;p
tak samo jak kierowcy malucha
Jak komuś życie niemiłe... najgorsze jest to, że nawet jak takie rzeczy są udostępniane ku przestrodze, to niestety jest hierarchia, która będzie się na tym wzorować... idiots idiots everywhere
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum