Wysłany: Sob Lut 16, 2019 08:03 [R75] Wyciek ropy z chłodnicy paliwa
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam serdecznie
Przepraszam jeśli dubluję temat, niestety szukam od wczoraj i nic nie znalazłem.
Wczoraj podczas przeglądu zdiagnozowano kapiącą ropę z chłodnicy paliwa powracającego, cała chłodnica jest mokra.
Dlatego mam do was koledzy pytanie, gdzie szukać problemu. Niestety pogoda dziś nie pozwala na czołganie się pod samochodem a chciałbym to szybko naprawić
Dziękuję z góry za wskazówki
Ostatnio zmieniony przez gotique Czw Lut 21, 2019 21:31, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 16, 2019 08:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przepraszam moderatorzy, będę zwracał uwagę na szczegóły.
[ Dodano: Pią Maj 03, 2019 08:43 ]
Witam, niestety musiałem wyjechać i dopiero niedawno wstawiłem samochód do mechanika. Faktycznie ciekło z tego rozdzielacza. Po kilku dniach tel , samochód odebrałem niby wszystko ok. Dzwoni do mnie właściciel i mówi "niestety musieliśmy obejść ten podgrzewacz bo nie szło dostać części". Jakie miasto tacy mechanicy Czy to aby nie będzie szkodzić przy dużych upałach, w końcu kilka stopni różnicy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum