Hmmmm rano jest śniadanie, później chyba każdy dostaje wałówkę w łapę i w drogę na rajd Powrót do jachranki na wieczór, czyli na grill jednocześnie będący kolacją. Dla mnie to logiczna całosć ale może czegoś nie rozumiem??
Hmmmm rano jest śniadanie, później chyba każdy dostaje wałówkę w łapę i w drogę na rajd Powrót do jachranki na wieczór, czyli na grill jednocześnie będący kolacją. Dla mnie to logiczna całosć ale może czegoś nie rozumiem??
w pierwotnej wersji po walnym nie zaplanowano grilla natomiast po niedzielnym sniadaniu to wlasnie on znalazl sie jako drugi punkt programu
pozna pora i zmeczenie Pitera daly mu sie we znaki...
jeszcze ceny w tresci artykulu - sniadanie/kolacja to nie 10 a 15 pln a grill nie 30 a 35...
Czepiasz się Irek.
W artykule jest sformułowanie "wydatek rzędu" oraz "ok."
znowu sie czepiam...
tresc info o zlocie i zaproponowany program (w arcie na www) sa MZ niespojne. W tresci jest zapowiedz wreczania nagrod i walnego w innym czasie niz wg. programu...
tresc info o zlocie i zaproponowany program (w arcie na www) sa MZ niespojne. W tresci jest zapowiedz wreczania nagrod i walnego w innym czasie niz wg. programu...
Trafna uwaga. Poprawiłem.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum