Rozumiem ze na całe car audio wydajesz 10000 zł a radyjko to tylko rozgrzewka.
bo jesli nie ... a radio ma jako tako grac i ładnie wygladac to kup se sony black panela (na allegro za 350 zł ) i juz jest efekt.
Jesli chcesz podłaczyc 3 wzmacniacze 2 skrzynie do tego ipod'a komunikowac radio z telefonem to ten alpine sie nada.
nie wiem jak to gra bo nie słuchałem. Trzeba by spytac fachowców na jakims forum car-audio.
2 sprawa - nie podałes zadnych danych (czego słuchasz, pod jakimi glośnikami bedzie to chodzic mam wygłuszone drzwi - nie mam - bede mial)
cale auto jest wygluszone z tylu wzmacniacz blitza 1200w skrzynia pioneera w polce 2 glosniczki pioneer 200w przod w drzwiach helixy dark blue do tego swistki to mam wlozone i jakies zjebane radio tylko ona mi tam nie pasuje nie zalezy mi wcale na wygladzie ma byc piekny dzwiek slucham roznej muzy glownie techno westbam tiesto hard style tez lubie czasem posluchac tak samo jak i hip hopu na radio max 1500 moge wydac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum