interesuje mnie jaka jest mniej wiecej cena (platikowego) kolektora dolotowego.Jestem tym zainteresowany poniewaz che założyc instalacje gazową z blosem i istnieje niewielkie podobienstwo wybuchu.prosze o odp i pozdrawiam
instalacje z blosem nie mozna zaliczyc do zadnej generacji bo z zadna niema za duzo wspolnego.blos to cos jak mikser ktory sie wpina w gumową rure miedzy filtrem powietrza a kolktorem zsącym.Rózni sie ta instalacja od I i II generacji tym ze niema spadku mocy jezdząc na gazie i nie jest sterowana elektronicznie ja ma to miejsce w II gen.A od IV generacji jest tylko lepsza pod względem pieniedzy bo jest ponad tysiąc tansza .A wybuch w tego typu instalacjach jest duzo mniejszy niz I i II gen , ale na wszelki wypadek pytam o kolektory.
instalacja z blosem firmy BRC 1600zł a IV gen BRC 3000 zł kolektor na allegro do 200 zł a wiec chyba zdecyduje sie na blosa
Dodam ze moj kuzyn jezdzi na blosie juz dwa lata i zero wybuchów i problemow z instalacja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum