Wysłany: Wto Cze 05, 2007 07:45 [Forum] Wirusiki na forum??
Właśnie przed chwilą wrzuciłem na forum szukanie. Hasło: "woda w bagażniku".
Kaspersky w tym momencie wyrzucił mi alert, że na stronie jest wirus
"wykryto: Koń trojański Trojan.JS.WindowBomb.a Adres: http://www.roverki.pl/for...s//search"
Wy też tak macie??
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 20:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 07:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 07:56
no u mnie kaspersky blokuje wyszukiwanie. SUX! Dodam, że mam najnowszego kasperskiego (bo to na firmowym lapie). Hmmm...... ręcznie mi się nie chce przeglądać.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Moze kod obrazka wystwieltanego, albo jakas sekwencja znakow powoduje ze KAV sie burzy. Ja bym olal... chyba ze ktos mi pokaze takiego posta przy ktorym to sie dzieje zawsze.
A moze poprostu jakis syf siedzi na kompach i niektorym to wyskakuje
Lista procesow do przejezenia...
[ Dodano: Wto Cze 05, 2007 7:22 pm ]
Okazuje sie, ze to jednak problem znany
Dotyczy KAV'a i forum.
Problem to plik i proces na kompie, ktory po nacisnieciu "szukaj" "wyslij" itp. uruchamia sie i wtedy antyvirus nie mogac sobie poradzic z nim alarmuje ofiare.
co jakiś czas zalecane jest format robić ... jakby co to nie pękam, wprawę mam
Może czasami warto sprawdzić jakieś alternatywy. Mój system mam na trzecim kompie z rzędu - 0 reinstalek i jak na razie nie wygląda na to, żebym się musiał tym przejmować... Chyba, że pad dysku, ale to insza wyższość A tak coraz więcej widać mordek pingwinkowych na forum co mnie cieszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum