Witam.
Ostatnio "rozleciał" mi się WINDOWS, musiałem instalować od nowa. Wcześniej miałem skonfigurowany OE wg instrukcji podanej na www.roverki.pl . Obecnie nie mogę znaleźć, gdzie są te wskazówki. Może ktoś podpowie? Czy wogóle potrzebna jest jeszcze jakaś dodatkowa konfiguracja programu pocztowego, jak to miało miejsce w przypadku starych grup dyskusyjnych?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 18:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sugerując się tym, że masz mejla na wp.pl to mogę ci pomóc (sam tam mam)
otwierasz OE, zakładka "Narzędzia" -> "Konta" -> dla ułatwienia przełącz się na zakładkę "Poczta" -> "Właściwości" -> zakładka "Serwery" -> i w POP3 wpisujesz pop3.wp.pl a w SMTP po prostu smtp.wp.pl; na dole nazwa konta (np. roverek_416) i hasło
ot wszystko
jeżeli coś niejasnego to pytaj - chyba, że chodziło o coś innego
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Czy wogóle potrzebna jest jeszcze jakaś dodatkowa konfiguracja programu pocztowego, jak to miało miejsce w przypadku starych grup dyskusyjnych?
Nie, nie jest. Grupy już są "Tylko do odczytu", a wszystko co tam było jest również w archiwum forum, a forum przeglądasz przez przeglądarkę WWW.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Witam.
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Już wszystko ok, poczta działa prawidłowo. Chodziło mi o to, czy będę mógł bez błędów pisać posty i czy będę dostawał powiadomienia o odpowiedziach, bo tego nie byłem pewny. Ten mój post był też takim rodzajem testu Powiadomienia oczywiście otrzymałem. Myślałem, że do tego jest potrzebna konfiguracja taka jak kiedyś przy grupach. Ale jak się okazuje - jest nie potrzebna. Wystarczy tylko "normalnie" skonfigurować - tak, aby móc wogóle pisać i odbierać
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum