Hej,
Zdjęcia ze zlotu prosimy wrzucać do galerii utworzonej na stronie klubowej.
Dodawanie fotek jako załączniki do postów w znacznym stopniu obciąża bazę danych forum, dlatego też bardzo prosimy o umieszczanie fotek na stronie klubowej.
Galerię podzielono na dni
- piątek
- sobota (tu dodatkowy podział na wydarzenia na torze oraz te "imprezowe")
- niedziela
Piter, jeśli pozwolisz , proponuję aby oprócz umieszczania zdjęć w galerii klubowej, w tym temacie zamieszczać również linki do zdjęć umieszczonych na innych serwerach. Kilkoro z nas ma ich tak dużo, że galeria XIII Zlotu zrobiła by się kolosalnych rozmiarów. Myślę, że ja sam wybiorę ze swojego archiwum powiedzmy 150 najlepszych a resztę udostępnię w postaci linków do serwera. Zatem, na razie linki:
Jesli mi ktos dostarczy zdjecia w wersji zip i beda one juz zmodyfikowane do rozmiarow 800x600 to chetnie pomoge wrzucic na strone bez zbednych komplikacji.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jesli mi ktos dostarczy zdjecia w wersji zip i beda one juz zmodyfikowane do rozmiarow 800x600 to chetnie pomoge wrzucic na strone bez zbednych komplikacji.
Piter, jeśli pozwolisz , proponuję aby oprócz umieszczania zdjęć w galerii klubowej, w tym temacie zamieszczać również linki do zdjęć umieszczonych na innych serwerach.
Nie widzę problemu, byleby galeria na stronie nie świeciła pustkami.
MaReK napisał/a:
Największą wadą (wśród wielu zalet tego batchowego wrzucania plików do galerii jest fakt, że nie wiadomo co/kogo na danej fotce widać (nie ma opisu, jest tylko tytuł "zlot bla bla"). Obejrzałem wrzucone przez Ciebie fotki i często zastanawiałem się "co oni robią", "kto to jest", "czyje to auto"
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Największą wadą (wśród wielu zalet ) tego batchowego wrzucania plików do galerii jest fakt, że nie wiadomo co/kogo na danej fotce widać (nie ma opisu, jest tylko tytuł "zlot bla bla"). Obejrzałem wrzucone przez Ciebie fotki i często zastanawiałem się "co oni robią", "kto to jest", "czyje to auto"
Dlatego pod spodem sa komentarze i jesli ktos sie tam odnajdzie moze cos napisac.
Ja sam nie wiem kogo wrzucam, a tego kogo znam i widac, to po prostu widac
[ Dodano: Wto Cze 03, 2008 19:46 ]
Poza tym szkoda mi pisac cos zeby pisac.
Dodatkowo jesli mialbym opisac 200 zdjec, to wole je wrzucic do konkurencyjnej galerii, bo nie mam czasu na klikanie i zastanawianie sie co tu napisac... bo musze.
Nazwa zdjecia dot. najczesciej miejsca i okolicznosci gdzie zostalo zrobione.
Opis zdjecia to pole wypelniajace baze bzdurami niekiedy
I tak wiecej dzieje sie w komentarzach.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Dlatego pod spodem sa komentarze i jesli ktos sie tam odnajdzie moze cos napisac.
Ja się tam nie odnajdę raczej
Wypełnianie pola "opis" dużo mówi o fotce. Popatrz na fotki dodane przez Viniu, czy Picia.
Ale tak, wiem, Tobie się nie chce. Mało motywacji, to i poświęcenia nie będzie.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Ale viniu wrzucil kilka zdjec A ja z imprezy w sobote wrzucilem ponad 200
Nie znam ludzi. W Vinia zdjeciach tez sa i bledy i opisy nic nie znaczace, bo musial cos wpisac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum