Wysłany: Pią Maj 23, 2008 09:34 Kto jedzie na Zlot Ogólnopolski z ok. WaWy lub WaWy?
Jak w temacie, czyli pytanko kto wali na zlocik z ok. WaWy lub WaWy na jeden dzień bo na dwa to nie mam noclegu chyba że pod chmurką i ma wolne miejsce w aucie bo chciałbym się zabrać oczywiście do wachy sie dorzucam Czy jest ktoś taki?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 09:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Krowka ma zbyt rozlatana maglownice i przez to luzy ktore uniemozliwiaja ustawienie zbieznosci... strach jechac troche w daleka trase Ale spoko... naprawi sie i to;)
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
michone, ale Ty jesteś z Legnicy więc to kawał drogi ode mnie... MaReK, to wrazie czego moge polegać na Tobie? Tylko kurde gdzie będe kimał? No cóż poczekam moze ktos jedzie na wypad na dzionek...
michone, ale Ty jesteś z Legnicy więc to kawał drogi ode mnie... MaReK, to wrazie czego moge polegać na Tobie? Tylko kurde gdzie będe kimał? No cóż poczekam moze ktos jedzie na wypad na dzionek...
Zawsze możesz spać w ośrodku. Jakąś dostawkę się gdzieś zrobi.
ja mam zamiar pojechać właśnie tylko na sobotę - tylko, że nie Roverkiem bo już nie ma
więc jeśli ci to nie przeszkadza to zapraszam
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum