za zamienniki zapłacisz grosze.ale ja poleciłbym ci gościa z Piekar śląskich,robi wszystko na wymiar do wszystkich aut.jak byś nie mógł znalezc to zadzwoń.796711102
Tylko ze tam są tuleje wahacza dolnego a ja potrzebuje górne
bo u góry wymienia się cały wahacz. podobno można się pobawić i sam sworzeń wydłubać, ale wahacze kosztują od niecałych 100 do 200 złych za sztukę. nie opłaca się moim zdaniem, zwłaszcza, że wymiana z 2 stron zajęła mi ostatnio dokładnie 1,5 godziny...(a jeszcze bawiłem się trochę z jednym, bo nie mogłem wyjąć )
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ja u siebie w 416 wymieniałem ostatnio sam sworzeń. Robota prosta, potrzeba tylko dobrego imadła, które może zastąpić prasę, ale i bez tego pewnie dałoby radę. Sworzeń jest zabezpieczony pierścieniem segera. Koszt - 21zł. Za dwie strony masz już 160 złotych różnicy - jak dla mnie warto
Ja u siebie w 416 wymieniałem ostatnio sam sworzeń. Robota prosta, potrzeba tylko dobrego imadła, które może zastąpić prasę, ale i bez tego pewnie dałoby radę. Sworzeń jest zabezpieczony pierścieniem segera. Koszt - 21zł. Za dwie strony masz już 160 złotych różnicy - jak dla mnie warto
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Sie 2007 Posty: 163 Skąd: chorzow
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 17:34
hi
TUTAJ
jest duzo info, mozesz kupic od civica , moga byc luzne ale podlozysz np zyletke i bedzie ok.
nie polecam mlotka do wybijania , prasa lub imadlo i bedzie ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum