Wysłany: Wto Lip 22, 2008 13:46 Program do zmiany pliku *.acc na *.mp3
Tak jak w temacie. Szukałem już na Googlach, próbowałem już różnych programów i wiecznie są jakieś komplikacje. Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Mój plika *.acc ma 151Mb i 330min. Z góry dzięki
_________________ F.T.H8TER5 and join the music!
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 13:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ale to moze byc pic wiec najlepiej Ściągnij program DBPowerAMP. Bardzo dobry i łatwy w obsłudze program. Jak go zainstalujesz to musisz do niego doinstalować kodek AAC.
Niestety żaden program nie radzi sobie z moim plikiem Wyskakują jakieś błędy, lub podobne tego typu rzeczy. Sam plik jest w doskonałej jakości. Może macie jeszcze jakieś pomysły?
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 19:51
spróbuj program foobar2000
otwórz plik tym programem i na playliscie pod prawym przyciskiem myszy masz convert ;)akurat nie ma teraz żadnego aac ale mi ten program konwertował wszystko co potrzebowałem w audio,
możesz jeszcze spróbować Audacity, ale myślę że Foobar sobie poradzi.
Panowie dziękuje bardzo za pomoc !
Użyłem programu foobar2000. Niestety nie poradził sobie od razu z konwersją z acc na mp3, wiec najpierw przekonwertowałem do wav, następnie pierwszym lepszym programem z wav na mp3. Dzięki raz jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum