A próbował ktoś sprawdzać co i jak w tych zegarach gra??
Czy wiązki kabli są podobne Czy wtyczki takie same Czy dodatkowe wtyczki są
Hand-ball [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 22:43
Ja przekladalem licznik z rovera 25 do rovera 200! Z modelu 99 rver 25 sa takie same kostki co w roverze 200, jest tylko dodatkowo mala kosteczka podpinana pod predkosciomierz z dwoma kabelkami, ktore latwo podlaczyc, jedna kostke przykrecamy do sruby w liczniku a druga wpinamy w kostke pod czerwony kabel.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Hand-ball [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 23:13
Nie mam zdjec, tyl licznika jest taki sam, tylko w roverze 25 na predkosciomierzu jest malutka kostka. Jak bedziesz kupowal licznik z 25 to kup odrazu z ucietmi kablami i uwazaj bo w nowszych modelach sa juz inne rozwiaznia. Na 100% pasuje licznik z rocznika 99. Pozdrawiam.
No to teraz nasuwa się pytanie czy jeżeli udało się podpiąć zegary z Roverka 25 do 200 czy zegary z Mg Zr są takie same (chodzi mi o wiązki) jeżeli tak to znaczy, że można bez problemu mieć oryginalne białe zegary w Roverku 200
A zdjęcia naprawdę by się przydały no i najlepiej jakiś taki schemat podłączeń
to ja odswieze temat rowniez zastanawiam sie nad bialymi tarczami w swoim roverku, ale nie znalazlem nigdzie nic godnego uwagi (na allegro widzialem tylko do R600). Czy ktos moze widzial takie pasujace do R216?
offtop: tarcze Indiglo do mnie jakoś nie przemawiają
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum