Lubię sobie czasem pomuzykować.
I czasem nawet coś mi z tego wychodzi...
Więc czemu miałbym się tym nie pochwalić?
No to się chwalę!
Moją twórczość można znaleźć pod adresem serwisu mp3.cgm.pl , lub mp3.wp.pl
Zapraszam Was do słuchania i pobierania, ale także do głosowania i oceniania. Nawet krytycznego! (Jeśli trzeba)
Zapraszam też (z pewną dozą nieśmiałości...) do "AutoPromocji" tych z Was , którzy mogą się pochwalić na "łamach" forum swoim hobby!
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 17:09
Ja poza zbieraniem smieci (typu stare plyty glowne i inne bibeloty komputerowe, modele jak mi jakis wpadnie w rece i sie spodoba, nietypowe kamyki, kufle do piwa, baterie z fajnymi naklejkami itp) lubie sobie czasem wyjsc z aparatem gdzies (do miasta/za miasto/przed budynek w krotym pracuje itp) i utrwalic co tylko mi wpadnie w oko i uznam za potencjalnie ciekawe.
To co przejdzie selekcje i w/g mnie jest warte pokazania szerszej garstce ludzi wrzucam na fotosika (bo jest darmowy i ma w miare sensowne mozliwosci zamieszczania, przemieszacza i linkowania zdjec) pod adresem http://eddek.fotosik.pl. Moze foty nie sa jakies tam full profi czy cos, ale pozwala sie odprezyc po/w czasie pracy. Wiekszosc zdjec ma tylko podstawowy retusz w postaci korekty histogramu, reszta jest na ogol w ogole bez retuszu, lub jest go tak duzo, ze od razu widac golym okiem. Fotosik pozwala na komentowanie i oceny, wiec jak komus sie chce, to jak najbardziej moze zmieszac moje zdjecia z blotem
Za "cienki Bolek" jestem ...
Może kiedyś...
Jak wspomniałem - robię to bardziej dla siebie, ale zdaję sobie sprawę z tego , że może (choć nie musi) komuś się to podobać.
Dlatego założyłem ten wątek.
Każdy robi coś co lubi. Nieraz jest to na tyle "fajne", że warto się tym pochwalić.
Czy w moim przypadku warto było - pokażą Wasze komentarze.
z racji, że jestem młody, to "wiem lepiej" od starszych np. moich rodziców;) nie są zbytnio szczęśliwi ale jakos to akceptują....z nudów i chęci utzrymania jako takiej kondycji fizycznej interesuję się...jazdą na roleczkach;) nie taka normalną bo ta znudziła mi sie w 3kl podstawówki:P dość ostro sobie poczynam, miałem kilka groźnych wypadków ale co tam;) niestety w mojej małej mieścinie nie ma za dużo miejscówek i rodzice sie wkurzaja, że niby cos tma niszczę ale ogólnie na rolkach daje radę;) bardzo lubuje sie w troche dziwnej " dyscyplinie", nie wiem czy to nawet jest dyscyplina:P jest to Le Parkour;) czyli sztuka przemieszczania;) mam nawet swój mały filmik ale troche wstyd go pokazać...czemu?? bo skacze sam, nie mam żadnego guru, który mógłby mi jakos pomóc i dlatego każda nowa ewolucja przychodzi mi dośc ciężko....do tego narty, też mam filmik, ale jestem kaleka raczej...jak chcecie to moge zapodać i o LePK i o nartach na youtube:)
całkiem dobrze radzę sobie na boisku w ręczną, może na jakimś zlocie zrobimy mecza co??:D pozatym często biore udzial w róznego rodzaju szkolnych przedstawieniach, skeczach kabaretach - bo mi się japa nie zamyka i ciagle śmieje;) z rzeczy, które robie sporadycznie to jeszcze sobie żegluję;) a imam całkiem fajna kolekcję modeli platykowych, sam sklejałem:D
pzdr
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Mc'Gajver - a w czym tworzysz muze?
Posluchalem kilku kawalkow...
znasz taka strone http://grayscale.scene.pl/ ?
Tam muzyke robi dwoch gosci, ktorym chyle czola.
Z reszta, odkad siedze w komputerowym swiecie (zaczalem od Atari 65 XE)
jezdzilem na zloty i pokazy swoich umiejetnosci w kodowaniu, grafice, muzyce.
Odkad pojawil sie na "SCENIE" X-Ray konkurencja muzyczna byla z gory obsadzona
w pierwsze miejsce Drugie zajmowali rozni, ale najczesciej Greg - czyli drugi z
autorow strony w/w.
Mysle, ze gdybys od zera napisal cos zywego wpadajacego w ucho, spokojnie mozna podlaczyc pod ktorys z filmow z udzialem Roverkow
Sprobuj (Gdyby to byl program "Mam talent" a ja siedzialbym w jury, to powiezdialbym - JESTEM NA TAK )
Do tego modelarstwo (wyłacznie modele samochodów, motocykli, cięzarówek) takie plastikowe.
Hoduje sobie w domciu jaszczurke, bo to ciekawe zwierzeta.
Jestem uczestnikiem Polskiej Ligi MotoGP, która skupia fanów serii motoGP, gdzie spotykamy się by scigać sie tak jak nasi idole w grach serii motogp. Jestem tez założycielem i bossem teamu ligowego o nazwe SPC, czyli Ścigacz Pl Cru. Rok po debiucie teamu jestesmy pierwsza siłą w lidze GP3
Kolejne moje koniki to fotografia i film, choc w tym drugim to jestem na samym poczatku drogi i niewiele jeszcze wiem, umiem i rozumiem
Jest jeszcze kilka innych rzeczy ale...chyba sa mniej wazne...aaaa...jestem...chyba jeszcze jestem redaktorem servisu motocyklowego scigacz.pl - nr1 wsród motocyklowych portali... bo motocykle to moje drugie zycie.
Marku do Yamakasi mi duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo brakuje niestety:( coś tam z podstaw akro umiem ale niestety w tym roku matura i teraz bardziej sie skupiam na akrobacjach w zadaniach fizycznych niż na pk:( zresztą zaraz dam linki do moich 2 filmików:) o LePK gdzieś z przed roku, a narty to chyba gdzieś w styczniu tego roku były:)
linki:
narty - http://markzo.wrzuta.pl/f.../narty_-_pulawy
ja to ten w czerwonej kurtce, na początku filmu jak jade na wyciągu siedzę z prawej strony i pokazuje
wiem, że kiepsko jeżdżę ale co tam;) zawsze można zrobic spota na stoku i się wzajemnie pouczyć:P
PK - http://markzo.wrzuta.pl/f...iepskim_wydaniu
tyle się nauczyłem, jedynym pocieszeniem dla mnie samego jest to, że umiem zrobić jeszcze kilka tricków, w każdej sytuacji;)
heh no coż. to ja też coś dodam od siebie
tutaj są linki w kapeli w ktorej grałem(jedna z kilku jakość marna ale zabawa była przednia
przed kliknięciem pamietaj: punkrock to nie gilgotki
Ciderman - Idę przez miasto
Mieliśmy kiedyś nagrane demo ale ze starym vocalista ktorego wyrzucilismy potem bo straszle fałszował i w większości kawałków ja go zastąpiłem
Powodzenia
A ja gram w "Krakowskiej Lidze Darta", w zeszłym sezonie drużynowe 3 miejsce w pierwszej lidze. Najszybsze "zapięcie" w sezonie 2007/2008 12 lotka 501 d.o. (double out) indywidualnie.
Kilka mniej ważnych osiągnięć darterskich na koncie itp.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
xROnx zapodaj jeszcze jaieś kawałki
Thrillco a jakim moto smigasz?? jesteś z tych szybkich i wściekłych?
Trollbee, znaczy sie w strzałki pogrywasz?? sorki za nie profesionalną nazwę może masz tarcze i te rzutki w domu to weź je na zlot ?
Mc'Gajver - a w czym tworzysz muze?
Posluchalem kilku kawalkow...
MaReK napisał/a:
Mysle, ze gdybys od zera napisal cos zywego wpadajacego w ucho, spokojnie mozna podlaczyc pod ktorys z filmow z udzialem Roverkow
Słuchałeś , czy poczytałeś tytuły?
Na wp.pl na 18 wałków tylko 4 są "zapożyczone" (covery - jeśli można to tak nazwać).
Na cgm.pl z 19 -//- także 4 nie są mojego wymysłu...
Ale mniejsza o to.
Odpowiadając na Twoje pytanie...
Męczę się w programie FLStudio8.
Tutaj masz jeszcze jeden link do video z koncertu, może go widziałeś oglądając tamten i klikając na pozostałe video użytkownika...
Ciderman - Toxyczny Związek
mam gdzies dwie mp3 nagrane jako niby demo - lepsze jakościowo niż te filmiki
Jak znajde to wrzuce i podeśle link
Słuchałeś , czy poczytałeś tytuły?
Na wp.pl na 18 wałków tylko 4 są "zapożyczone" (covery - jeśli można to tak nazwać).
Na cgm.pl z 19 -//- także 4 nie są mojego wymysłu...
Sluchalem wybranych, wszystkich nie, bo musze je najpierw sciagnac i potem odtwarzac (nie wiem czemu nie ma flashplayera). Nie znam zadnego motywu ktorego sluchalem
wiec myslalem, ze autorstwo calkowicie Twoje
Rofos Theme ma klimat muzyki, ktora podlozylem kiedys pod film z Radomia. Niestety nie pamietam, skad ja wzialem.
Sluchalem wczesniej tylko na cgm.pl, a na Wp jest w sumie to samo ale jest flashplayer
Utwor Pedalska duma, jest b. stary chyba dolozyles tylko drumy ?
To moze napisz, ktory utwor z tych ktore tam sa jest calkowicie Twoj ?
xROnx napisał/a:
tutaj są linki w kapeli w ktorej grałem(jedna z kilku jakość marna ale zabawa była przednia
Skojarzenie mam jedno - Darek Jankowski w utworze "Anaaaarchiaaaaa"
Brawo xROnx
Kiedys sie przysluchiwalem, ale nie widzialem, ze sie dorobiles juz dwoch albumow
Na czym polega wycenianie tych albumow, wspieranie itp? Ty cos na tym zarabiasz?
Przesluchujac kila utworow rowniez nie moge sie doszukac znanych motywow.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
MaReK wpieranie polega na wpłatach wirtualnych groszy. Oczywiście nie musza być wirtualne jeśli np. doładujesz swoje konto z srodków wlasnych (rejestrując się i przystepując do "paczki" otrzymasz 200gr za free).
Co do znanych motywów...realnie nierealne. Wszystko klepie sam nuta po nucie jednak w swiecie muzyki elektronicznej, szczególnie w ciągu ostatnich kilku lat dzieje się tak wiele, że zbierzności i podobieństwa w pomysłach zaczynają się pojawiać coraz częściej lub po prostu przy nawale materiału wszystko zaczyna wydawac się podobne
Albumy..heh..to tak mocno powiedziane. Sa to składki mojej pracy z ostatnich 4 lat. Megatotal traktuje tez raczej jako autopromocje, choc sa na to skuteczniejsze sposoby. Na szczęscie i niestety na muzyce jeszcze nie zarobiłem złamanego grosza. Na pytanie tych, którzy nie zrozumia dlaczego na szczęście - nie jestem jednym z tych naiwnych, którzy licza realnie na wydanie materiału produkując go przy pomocy nie zawsze oryginalnego oprogramowania. jesli ktoś chciałby teraz przyatakowac nt. łamania praw itp...sorry ale jak widzicie fakt, ze amator chcacy kleić nutki w domowym zaciszu ma sobie kupować pakiety po 1000-10tys. zł każdy
Kiedys ktoś mi odpowiedział, ze jak chce pograc na gitarze to tez musi ją kupić i to nie kosztuje grosze..mhm...ja na swój instrument (komputer) wydałem juz sporo kasy
To moze napisz, ktory utwor z tych ktore tam sa jest calkowicie Twoj ?
Wszystkie za wyjątkiem owych czterech...
Pedalska duma - sam zauważyłeś...
Rofo's theme - Jak w tytule - zainspirowane.
Theme From Miami Vice - no coments
Axel F. - toże niet coments...
Reszta jest mojego autorstwa.
Trollbee, znaczy sie w strzałki pogrywasz?? sorki za nie profesionalną nazwę może masz tarcze i te rzutki w domu to weź je na zlot ?
Z przyjemnością się dołączę - w liceum trochę grałem - nie na takim poziomie, ale może jakiś mały turniej darta na zlocie...
Co do mnie to:
- podróżuje - sporo Europy, a do tego dwie większe podróże - Bajkał i okolice oraz Kamczatka, a plany coraz dalsze
- prowadzę czasem wycieczki górskie i szkolę młodych przewodników - przewodnik państwowy po Bieszczadach i Beskidzie Niskim, instruktor przewodnictwa
- odrobinę żegluję i uczę żeglować - Instruktor Żeglarstwa i Jachtowy Sternik Morski
- uczę się powoli używać wszystkiego co jeździ i pływa i daje zastrzyk adrenaliny, a w planach jest jeszcze latanie...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 10:34
maciej RESPECT, trzeba przyznać, że naprawde robisz rzeczy ciekawe i do tego wspinasz ise na coraz wyższe pozimy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum