Wysłany: Czw Gru 11, 2008 19:09 Kto by sie pisal na Texaco MTF 94 20 literkow
w cenie jedyne 800 zeta plus wysylka w dowolny rejon no chyba ze ktos woli opakowanie mniejsze takie co dla niego tylko by bylo ale zebyb bylo oplacalne trzeba by zrebrac min 8 chetnych na jedna beczulke
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 19:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w cenie jedyne 800 zeta plus wysylka w dowolny rejon no chyba ze ktos woli opakowanie mniejsze takie co dla niego tylko by bylo ale zebyb bylo oplacalne trzeba by zrebrac min 8 chetnych na jedna beczulke
Ja ten olej kupilem u Przemo285 za 150zl 5literkow. Land Rover MTF 94. Chyba nic nie pomieszalem ale bralem do skrzyni manualnej w R75, wiec to raczej ten mi dal
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 07:35
thef napisał/a:
BoloSr napisał/a:
ale to jest walsnei cena hurtowa z dostawa
toc cena za litr wychodzi 40 taniej moze by bylo ale wez to wyslij
[ Dodano: Pią Gru 12, 2008 07:37 ]
Zukowaty napisał/a:
Ja ten olej kupilem u Przemo285 za 150zl 5literkow. Land Rover MTF 94. Chyba nic nie pomieszalem ale bralem do skrzyni manualnej w R75, wiec to raczej ten mi dal
no to jak za tyle kupiles to tanio ale takiej ceny to ja nigdzie nie widzialem jeszcze jak juz to 150 zeta za 2.5 litra z przesylka
ale to bylo w zeszlym roku a od tej pory ceny olejow ostro poszly w gore jak kots moze zaltwic w tej cenie to ja sie pisze bo z tego co wiem 800 zeta za tak beczke to jest tanio i mowa tu o wysylce a to przeciez wazy
spoko po prostu przypomniałem tamten wątek Można zagadnać do kol. Tricuesa, moze ma jeszcze dojście do tego oleju i mógłby sprawdzić cenę dla porównania.
ale to bylo w zeszlym roku a od tej pory ceny olejow ostro poszly w gore jak kots moze zaltwic w tej cenie to ja sie pisze bo z tego co wiem 800 zeta za tak beczke to jest tanio i mowa tu o wysylce a to przeciez wazy
Jeśli ktoś miałby do załatwienie opakowania 2-litrowe (większą ilość) mogę wprowadzić znów MTF94 rozlewany. W detalu kosztowało u mnie chyba 67,50 za 2L.
Jeśli ktoś miałby do załatwienie opakowania 2-litrowe (większą ilość) mogę wprowadzić znów MTF94 rozlewany. W detalu kosztowało u mnie chyba 67,50 za 2L.
taka cena to jest spoko mowisz ze butelki bys potrzebowal musze sie za tym rozejrzec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum