jak w temacie mam kumpla który jak i ja porusza sie roverem tyle ze on limuzyna 827si w automacie 177koni ahh gdy wlacza tryb sport... taki wieloryb a zbiera sie całkiem całkiem. ostatnio go zapytałem co ile serwisuje roverka i co mu sie najczęsciej psuje no i jak z uszczelka glowicy kiedy robił? on na mnie popatrzył wybałuszył oczy i mowi ze uszczelki pod glowica w tym aucie nikt nie robil maja go w rodzinie od 11 lat samochod jezdzi nonstop uzytkowany przez jego tate (milosnik roverkow) no i teraz przyszla kolej na piotrka on smiga roverem (r teraz jest juz 2 autem w domu) ale to nie o tym miało być, mianowicie mowi ze poza zepsutym czujnikiem absu i pozatym ze raz na jakiś czas wymieniał klocki zmieniał olej to nigdy sie nie psuje nic a nic w dodatku od 3 lat jeździ na gazie i co wy na to?
jakiś super przypadek przeciez to seria K wiec uszczelka glowicy powinan byc wymieniona jak na jego przebieg 260tys to nieźle:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 20:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To praktycznie niezniszczalny, małowysilony silnik C27A1 Hondy.
Ten silnik kręci spokojnie 500 i więcej tys. km.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
W porównaniu do silników roverowskich to ten rzeczywiście jest niezniszczalny, ale w porównaniu do niemieckich czy japońskich konstrukcji to jest normalnym silnikiem.
Cos w tych 800 jest.. na poczatku niezbyt mi sie podobalo wnetrze, ale teraz uwazam je za bardzo fajne, takie klasyczne oldschoolowe A ze samochod mam sluzbowy, to tego chce kupic dla wlasnej przyjemnosci, czyli wersje coupe z mocnym silnikiem
A Ty wierzysz kolego w te 150 tys. km po 10 czy 12 latach?
A z profilu wynika, że w Polsce mieszkasz...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum