Eee... Umówcie się na 15, to o 20 już będziecie na Bemowie!!!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja nie wiem czym on przyjechał, i nie wiem jak miał na imie. Przejście było od mariusza, przez pawła do roberta, a że sam się zgubił w przedstawianiu to ja już nie wiem.
Eee... Te spoty we Wrocku to jakieś nudne... Największy problem to jak kto miał na imię...
W Wawie przynajmniej trochę umiejętności praktycznych można nabyć - np. jak nogą wyprostować maskę w 220 coupe.
Za tydzień kolejna część małego majsterkowicza, czyli wiązka i spryskiwacz IInvit.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Bo u nas je się pizzę lub paluszki, a nie ciastka - zależy gdzie się spotykamy, ale ciekawsza jest zawsze część praktyczna spotów.
Tez uwazam ze siedzenie na tylku i zwiekszanie ilosci kalorii w organizmie powoduje roznego rodzaju schorzenia itp. Zupelnie lepiej czlowiek bawi sie na krytym parkingu wielopoziomowym i tam moze nabyc nielada umiejtenosci.
Niestety czasem trzeba w pogoni za sensacja wyjsc na zewnatrz, ale... warto by pomoc koledze, Roverkowiczowi w potrzebie.
A nie tam... siedzenie przy ciastku... mysmy to przerabiali w zeszlym roku
Od paru tygodni nikt na spot glodny nie przyjezdza...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No niestety nie zdazylem dojechac na zlot we wrocku
Mam nadzieje, ze na nastepny zdaze
Co do extremow i spokojnego towarzystwa to ja z reguly jestem spokojny i cichy
ale przyznam sie ze wczesniej mialem CBR600 F2 i non stop jazda na kole i zawrotne predkosci
Tak wiec bylbym ostrozny w okreslaniu wroclawian jako spokojnych no chyba ze z pozoru
A co do programu zlotu- to rzeczywiscie jedzenie ciastek to dobre dla ciotek
Wizja krytego parkingu i zapach spalonej gumy to cos ciekawszego hehe
A moze by kiedys urzadzic Wroclawski Rajd Rover'owy , wybrac jakas fajna trase np. na Sobótke itp. swieze powietrze + sznur slicznych limuzyn
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum