Wysłany: Pią Mar 13, 2009 13:34 [r200 '97] Pystanie dotyczące wzmocnienia czolowego.
Witam!
Gdy kupiłem roverka był wgnieciony z przodu. Niestety mechanik tak dopasował cały przód że masakra. Powoli szykuje się do poprawienia tego. Muszę praktycznie wymienić cały przód (belki itd.) ze względu że nie rozebrałem jeszcze zderzaka itd. chcę zapytać się was co muszę kupić. Czy to co wymienię starczy czy może coś jeszcze znajduje się z przodu oprócz świateł atrapy zderzaka chłodnicy. Chodzi mi o cały "szkielet".
No i zamek bo ten stary niestety jest popsuty trzeba nieśle trzasnąć żeby zamknąć a nie otwiera się wogóle dopiero jak szarpne. (podejrzewam że to z winy tych belek które są strasznie pogięte).
I strefa zgniotu po obu stronach.
Czy to wszystko co potrzebuje do poprawy przodu czy tam może coś jeszcze się znajduje o czym zapomniałem.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 13:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 15:37 Re: [r200 '97] Pystanie dotyczące wzmocnienia czolowego.
matlacz napisał/a:
Witam!
Gdy kupiłem roverka był wgnieciony z przodu. Niestety mechanik tak dopasował cały przód że masakra. Powoli szykuje się do poprawienia tego. Muszę praktycznie wymienić cały przód (belki itd.) ze względu że nie rozebrałem jeszcze zderzaka itd. chcę zapytać się was co muszę kupić. Czy to co wymienię starczy czy może coś jeszcze znajduje się z przodu oprócz świateł atrapy zderzaka chłodnicy. Chodzi mi o cały "szkielet".
No i zamek bo ten stary niestety jest popsuty trzeba nieśle trzasnąć żeby zamknąć a nie otwiera się wogóle dopiero jak szarpne. (podejrzewam że to z winy tych belek które są strasznie pogięte).
Czy to wszystko co potrzebuje do poprawy przodu czy tam może coś jeszcze się znajduje o czym zapomniałem.
Jeżeli podłużnice i boczne fartuchy masz ok to wszystko no i kumaty blacharz
_________________ pozdrawiam gralu
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 15:43 Re: [r200 '97] Pystanie dotyczące wzmocnienia czolowego.
gralu napisał/a:
matlacz napisał/a:
Witam!
Jeżeli podłużnice i boczne fartuchy masz ok to wszystko no i kumaty blacharz
Jeszcze absorbery, które przykręca się na końcówki podłużnic.
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 16:47 Re: [r200 '97] Pystanie dotyczące wzmocnienia czolowego.
Jeszcze absorbery, które przykręca się na końcówki podłużnic.[/quote]
Tomi a czy to nie jest to razem ze wzmocnieniem z tego 2 zdjęcia? Ja przy 25 mam wzmocnienie(belka) i tzw. strefy zgniotu czy to o to ci chodziło? Czy ja coś mące...? sorki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum