Oto nadejszła wiekopomna chwila! Koleżanki i Koledzy maturzyści, życze Wam powodzenia na maturze, żebyście pokazali klasę, żeby Was strach nie zjadł i żeby wsio się udało! 3mać się i nie dać się
ja sam jestem narazie spokojny, zaraz idę w kimę no i jutro jazda 3majcie kciuki !
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 20:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tematy Wam się chłopaki trafiły ...jestem 4 lata po maturze, a w sumie przystępując do tematów jakie mieliście napisał bym je bez powtarzania, czyli jednak coś po tym ojczystym języku i naszych cudownych dziełach mi zostało w głowie A jak Wam poszło? Zapewne do przodu
zastanawiałem się nad tym tematem, ale chyba więcej wiedziałem z chłopów a teraz angielski - rozszerzony.... denerwuje się starsznie, bo jako jedyny zdaje na rozszerznym wiecie, ja sam vs. komisja .... kurde enrwy będą niezłe
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 15:42
Markzo napisał/a:
zastanawiałem się nad tym tematem, ale chyba więcej wiedziałem z chłopów a teraz angielski - rozszerzony.... denerwuje się starsznie, bo jako jedyny zdaje na rozszerznym wiecie, ja sam vs. komisja .... kurde enrwy będą niezłe
E nie stresuj się, widziałem Twoje wypociny na angielskim forum, całkiem dobrze Ci idzie z tym językiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum