Wysłany: Pią Sie 07, 2009 17:35 [Prawo celne] Zakup Roverka w Niemczech z włoskimi dokumenta
kupiłem roverka 620 SDi , kupiłem go w niemczech tylko jest z papierami włoskimi , czy będe miał problem w urzędzie celnym i czy mogę poruszać się po drogach krajowych po opłaceniu OC na nr. na których przyjechałem z niemiec. Blachy były ważne do 14.07.09
Ostatnio zmieniony przez maciej Pią Sie 07, 2009 17:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 17:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Od 15 lipca Twój roverek nie ma już dopuszczenia do ruchu w RP. W razie kontroli pięć stów, laweta i uciążliwa procedura odzyskania samochodu. Problemów z papierami (jeżeli masz komplet) nie będziesz miał.
Dla wszystkich co kupują w niemczech ,,włoskie" auta ! to jest największy syf, najczęściej trefne samochody , najbardziej kombinowane. Trafić na dobry egzemplarz graniczy z cudem. Mam nadzieje, że Ty doznałeś cudu . Pozdrawiam i życzę bezawaryjności.
Dla wszystkich co kupują w niemczech ,,włoskie" auta ! to jest największy syf, najczęściej trefne samochody , najbardziej kombinowane. Trafić na dobry egzemplarz graniczy z cudem. Mam nadzieje, że Ty doznałeś cudu . Pozdrawiam i życzę bezawaryjności.
Nie można uogólniać bo nie wszystkie na pewno sa do dupy. Powiedzmy większośc. Pisze tak bo mój kolega przyprowadził własnie takie audi....Dramat.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum