Chciałam wyprzedzić z góry możliwe zarzuty w moim kierunku: nie mam nic przeciwko homoseksualistom,poprostu strasznie podoba mi sie ten filmik i muzyczka w tle.Ponadto uwazam ze mina pana w roli pani jest bezcenna
miłego oglądania
_________________ Roverek 216 coupe - piękna ta bestia
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 18:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
bleee...nie masz nic przeciwko tak jak spora liczba osob w tym kraju do poki tego nie widzisz na zywo. Okropnie to wyglada jak dwoch facetow patrzy sobie w oczy z porzadaniem bleeee:P
a co do filmiku to juz wiem skad to sie u nas wzielo;) tak jak aids z krajow tropikalnych:)
taki zarcik, bez urazy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 22:29
Się chłopaky nieźle ucieszyli, jak zobaczyli, że ktoś nagrywa Pełen podziw nie dla nich, ale dla ich stoickiego spokoju. Cóż, widać, że dla tych chłopaków to chleb powszedni, skoro taki spokój zachowali z nutką uśmiechu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum