-spasowanie przodu
-spasowanie tyłu
-brak zaślepki zamka maski
-urwany jeden zaczep od zderzaka
-jakby przymało płynu chłodniczego
-jedno mnie dziwi że przycisk od przednich halogenów jest a niema ich zainstalowanych w samochodzie
-wersja Silverstone
leszczu19901, dzięki za informacje. Jeśli chodzi o zaczep zderzaka, to masz na myśli tą brakującą śrubkę, która mocuje także zaślepkę zamka maski ? Bo jeśli nie o to chodzi, to gdzie w takim razie jest ten zaczep zderzaka ?
Starałem znaleźć jakieś info nt tej wersji silverstone i w sumie oprócz tego, że ma obniżone zawieszenie, to nie udało mi się ustalić nic więcej. Jedni piszą, że wykończenia w drewnie, gdzie indziej widziałem, że aluminiowa główka drążka od biegów... To jak to w końcu jest z tą wersją silverstone ?
kupiłeś to autko? przebieg jest cofany, nie ma bata, jeśli to samochód z Niemiec z 97 to na 100% cofany 97 kkm, haha musiałby mi kaktus na ręce wyrosnąć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum