Mi się podoba seledynowy za 12800 i srebrny za 13500 w innych jakoś ta maska nie leży. Przy zakupie sprawdź czy uszczelka głowicy nie jest uszkodzona. Mam miernik grubości lakieru, mogę pożyczyć.
jako że aktywne są juz tylko 3 ogłoszenia to wypowiem się, bo 5 mnie przerosło
srebrny, fuj...
1. Gniezno, chociaż rejestracja z Turku
2. Emblemat na poduszce nie od tego rocznika
3. W opisie raz że benzyna raz ITD (chyba że to jakieś ciekawe wyposażenie), patrząc po zegarach to rzeczywiście beznyna
4. Z przebiegiem też niezłe jaja
5. Alu pewnie sprzedane na boku
6. patrz punkt 1! Następny
zielony francuz:
Wygląda przyzwoicie, ale z Francji nie przyjeżdzaja auta bezwypadkowe, w sumie to pewnie każdy był bity
Bardzo bogate wyposażenie, nawet czujniki parkowania ma
z minusów to oczywiście wybite żeberko, ale to o niczym nie świadczy, mógł kamień spod kół na drodze wybić. Brak flagibrytyjskiej na zadku no i...antenki.
Na zdjeciach od tyłu zderzak wygląda jakby miał jaśniejszy odcień, ale to pewnie na żywo tego nie będzie widać.
Zielony niemiec, również brak żeberka...właściwie to bez przyglądania się również mozna odrzucić bo był bity w przód. Ta sama chistoria co z gnieźnieńskim, emblemat na kierownicy od starszego modelowo roczniku, dodatkowo brak drugiej pasażera. Tutaj też mam wrażenie innego odcienia lakieru zderzaka przedniego, jakby ciemniejszy.
Ja bym z tej trójki obejrzał tylko francuza na żywo i ocenił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum