Pomogła: 20 razy Dołączyła: 28 Wrz 2001 Posty: 356 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 21:08
camaro17 napisał/a:
Dokładnie felgi z MG TF sam przed kupnem takie oglądałem i rzeczywiście TF-ik ma inny rozstaw śrób 4x114,3
TF, nie ma japońskiego rozstawu 4x114,3 ale angielski, który wynosi poniżej 100 (nie pamiętam ile dokładnie) i bliżej mu do fiatowskiego.
[ Dodano: Sro Cze 02, 2010 22:08 ]
flapjck1 napisał/a:
niech ci koles zrobi dokladne zdjecie ( duze ) felgi od wewnatrz ) z oznaczeniami producenckimi
generalnie o ile ja felgi nie kojarze jako wzoru to musze przyznac ze ma pewne cechy wyrobu typowego dla rovera/mg
One mają rozstaw pasujący do modeli Metro, Maestro, Montego, MGF, MG TF, itd, itd. Nawet nie wiem, czy Miniaki nie mają takiego samego rozstawu szpilek.
Dokładnie felgi z MG TF sam przed kupnem takie oglądałem i rzeczywiście TF-ik ma inny rozstaw śrób 4x114,3
TF, nie ma japońskiego rozstawu 4x114,3 ale angielski, który wynosi poniżej 100 (nie pamiętam ile dokładnie) i bliżej mu do fiatowskiego.
[ Dodano: Sro Cze 02, 2010 22:08 ]
flapjck1 napisał/a:
niech ci koles zrobi dokladne zdjecie ( duze ) felgi od wewnatrz ) z oznaczeniami producenckimi
generalnie o ile ja felgi nie kojarze jako wzoru to musze przyznac ze ma pewne cechy wyrobu typowego dla rovera/mg
One mają rozstaw pasujący do modeli Metro, Maestro, Montego, MGF, MG TF, itd, itd. Nawet nie wiem, czy Miniaki nie mają takiego samego rozstawu szpilek.
mini/stare metro ma rozstaw srub 4x4' ( czyli 4x101,4mm ) nowe metro montego mgf/mgtf ma rozstaw 4x3 3/4' ah ci glupi angole
ale wlasnie stracilem watek z oczu a sam w miedzyczasie doszedlem ze to kolka z emdzika ale f/tf
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum