Wysłany: Nie Maj 24, 2009 12:52 [Rover 25 2,0 idt] olej opałowy
Zastanawiam sie czy mój rover zniósł by olej opałowy bo kumpel jezdzi fiatem bravo 1,9 jtd 105 km i zalewa go opałem.Przejechał już prawie 80 tys km i nic się nie dzieje.
Ostatnio zmieniony przez thef Nie Maj 24, 2009 19:51, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 12:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 12:55
Odpowiem Ci tak: chyba Cię Bóg opuścił!!! Nawet nie lej tej gnojówki. Silnik Rovera jest delikatny i jak chcesz go naprawiać i nie szkoda Ci kasy to lej.
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
DANTE79R, nie przesadzaj w jakim ty świecie żyjesz....
u nas na jednej stacji leja bezpośrednio do baku opał i byś widział jakie fury tam podjeżdzają to byś sie za głowę złapał
Nowe mietki cdi opelki cdti BMW Audice po stare kadety .... i JEŻDŻĄ ! Opał jest lepszy niż to ścierwo BIOPALIWO Kolego Nie będe namawiał ano odradzał powiem tylko tak
Nic Sie Nie Stanie
Ps Po Ile U Was Jest Opał??
Pozdrawiam Firq
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 13:03
Każdy Ci to powie. Kumpel jeździł astrą i lal opał po 2 latach wymienił silnik, drugi kolega w ten sam sposób zarżnął silnik w focusie. Poza tym po co chcesz lać? Czy ropa jest aż tak droga czy może auto pali za dużo? Może lepiej kup auto z gazem albo meleksa zasilanego akumulatorem? Nie chcę być wobec Ciebie zlośliwy ale uwierz mi że Twojemu koledze prędzej czy później coś padnie, oczywiście nie jest to pewne na 100% ale na 10 przypadków to około 8 kończy się poważną usterką.
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
DANTE79R, NIe Przesadzaj Focus ok ale tam jest coommon rely i tam mogło sie tak zdarzyć...
znajomy jeżdzi juz 3 lata na opale passatem b6 i chodzi jak wściekły
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 13:06
Lejcie opał wasza sprawa moje zdanie jest inne
setki osób które sie nie przyznaja bo to nie legal jest... ja jeździłem przyznam się i nie odczułem zadnego spadku mocy ... jedyne co odczułem to mniejsze wydatki na paliwo... juz nie jezdze na opale bo mam ON w tych samych pieniądzach... Ale testowałem i Bajera
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 16:59
DANTE79R napisał/a:
Odpowiem Ci tak: chyba Cię Bóg opuścił!!! Nawet nie lej tej gnojówki. Silnik Rovera jest delikatny i jak chcesz go naprawiać i nie szkoda Ci kasy to lej.
ROTFL!!! Silnik Rovera delikatny... Toś dowalil. Powiedz to mojemu, ktory od dawna smiga i nic mu sie nie dzieje.
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 18:07
no to gratuluję
Temat powinien zostać zamknięty ze względu na bzdury jakie tu można znaleźć.
Zresztą chyba podchodzi to pod regulamin a dokładnie jego 7 punkt. Temat dotyczy treści uznanych w polskim prawie za nielegalne bo takim jest tankowanie oleju opałowego do samochodów. Niech się któryś z modów wypowie.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum