Witam.
Jesli mogl by mi ktos udzielic informacji czy diody ktore swieca w angel eyesach są nie zgodne z prawem ?
foto : TU
jesli ktos by mi pomogl byl bym wdzieczny
Witam.
Jesli mogl by mi ktos udzielic informacji czy diody ktore swieca w angel eyesach są nie zgodne z prawem ?
foto : TU
jesli ktos by mi pomogl byl bym wdzieczny
Najlepiej zapytaj Policjanta z "drogówki" albo diagnosty od przeglądu technicznego. Jeżeli Ci "podbije" to znaczy że są zgodne.
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
Czyli ma oznaczenie e11, wiesz jakoś nie mam chęci zatrzymywać się przy drogowce i sie pytać bo zazwyczaj zabiorą przez to lepiej omijam ich szerokim łukiem btw seryjne lampy rovera maja też oznaczenie e 11 czyli by też nie zgodne z prawem?
Czyli ma oznaczenie e11, wiesz jakoś nie mam chęci zatrzymywać się przy drogowce i sie pytać bo zazwyczaj zabiorą przez to lepiej omijam ich szerokim łukiem btw seryjne lampy rovera maja też oznaczenie e 11 czyli by też nie zgodne z prawem?
Czyli same lampy są niezgodne z prawem i diodowe światła postojowe to już ,,dodatek'' do całości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum