Wysłany: Pią Lip 29, 2011 20:34 [R416] Lusterka od rovera 45 do r400
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam wszystkich. Planuje kupić lusterka elektryczne od r45 chrom i się zastanawiam czy beda pasować u mnie,moim r416 to znaczy ta wtyczka
bo mocowanie na 100% zagra hmm ktoś się orietuje co z tą wtyczka ? z góry dziękuje Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 20:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wtyczki są inne.
Swego czasu jak zakładałem te lusterka chciałem zrobić to na wtyczki i kupiłem takie z R400 (do lusterek z R45):
Po lewej stronie wtyczka z instalacji R400 a po prawej z lusterek R45. Różnica niewielka ale jest i różnią się szerokością:
Zatem trzeba rozebrać wtyczkę, wyjąć kabelki, przełożyć wtyczkę z lusterek z R400 do lusterek z R45 i zobaczyć czy instalacja elektryczna się zgadza. Jeśli tak to fajnie a jeśli nie to bawić się jak ja
Choć ja kładłem całą instalację od nowa a tutaj wystarczy ewentualnie przełożyć ze sobą kilka kabelków.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum