Wysłany: Sob Paź 15, 2011 20:25 kflacha rover 600 sdi
ROVER 600
silnik turbo diesel 2.0 sdi 105 KM
wnętrze skóra szara + imitacja drewna
radio sony x-ploud mp3+ orginalne głosniki
alufelgi 16 calowe niemieckiej firmy
moje mody:
zlikwidowanie ognisk rdzy
grill własnej konstrukcji
światła do jazdy dziennej firmy niemieckiej wmontowane w miejsce halogenów.
w planie:
tłumik sportowy (nie basowy)
strumiennica zamiast katalizatora
delikatny spojler na klape
modyfikacja tylnych lamp (jest już projekt)
czekam na komentarze.pozdr
Ostatnio zmieniony przez kflacha Sob Paź 15, 2011 21:29, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 20:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Autko wygląda ładnie. Skoro grill został pomalowany w kolor nadwozia, to i tylną ramkę wokół tablicy też by wypadało zrobić tak samo.
Dobrze zauważyłem ledy w tylnych lampach
A zastanawiałeś się nad delikatną glebą
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tak sa LEDy z tyłu wstawione widok jest ekstra pod wieczór,w projekcie mam kupic drugi komplet który bedzie przerobiony cały w technologi LED .
gleba odpada mieszkam na górce,dojazd do mojej posiadlosci to 7km masakrycznie wyrabanek kostki.
światła do jazdy dziennej firmy niemieckiej DRL wmontowane w miejsce halogenów.
Najpierw się przyczepię do tej firmy DRL. Osobiście takiej nie znam, ale wydaje mi się, że po prostu strzeliłeś z tą firmą gafę. DRL - to nic innego jak oznaczenie lamp do jazdy dziennej
600 średnio mi się podobają, ale kolor jest meega. Ciekawy pomysł ze zmianą chromu w czerń, proponuję to samo uczynić z tyłem jak wspomniał kolega Tronsek. Większa felga i będzie elegancko!
Bardzo Podoba mi się lakierek w tej 600stce, co do Grilla jestem jednak zwolenikiem oryginału z żeberkami w czarny mat. Światła do jazdy dziennej nie oryg. tylko dokładane to dla mnie cały czas kiepski tuning (sorry wiem ze ja też przoduje w światełkologii ale zewnątrz to inna brocha). Ciekawi mnie jednak ten twój projekt tylnich lamp. i chciałbym te tylnie lampy z tymi ledami zobaczyć w nocy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum