Jakos tak chaotycznie, bez "fabuly" jakiegos pomyslu, i troche takie drgajaco skaczace niektore ujecia, sprawiaaj wrazenie amatorskiego kina.
bo to jest amatorskie kino
chociaż ja się nie znam to rzeczywiście za dużo drgań kamery, filmik tak naprawdę o niczym, jakich wiele na youtube
ale MGF taki fajny fajny
A mnie cieszy fakt, że wreszcie inna ekipa jak tylko warszawska wzięła się za robienie takich spotów-filmowych. Cóż można chcieć od filmu spotowego... czy nasze warszawskie mają większą fabułę? No owszem kilka było i jeden w zanadrzu, ale często robiłem zestaw kadrów z kilku spotów
Technicznie... coś się w pewnym momencie dzieje z proporcjami. Brakuje mi podrasowania barw.
Napis ROVERki.pl powinien być taki, a nie Roverki.pl Szczegóły.
Przejścia troszkę jakby nie wyrabiały się z kolejną sekwencją. Nie wiem, może to youtube wywalił jakieś klatki, ale nie wydaje mi się. Jak na taką dużą kamerę z łapy to i tak nie są te drgania takie złe. Myślę, Markzo, że ojciec ma stabilniejszą rękę z racji wprawy i siły. Dla Ciebie lepszym okazać mógłby się lekki handycam albo lustrzanka z możliwością kręcenia HD.
Jeśli możesz, to przekaż mi FLV'a, a ja uploadnę go na nasz serwer i stronkę.
Teraz Markzo i reszta ferajny... zróbcie filmik z fabułą. Nie prezentuj go do Zlotu letniego będzie wreszcie jakieś urozmaicenie. Ile można oglądać filmików spod ręki tej samej osoby... nuda!
Także do dzieła.
Ew. Markzo namów Johnego na glidecam'a
Pozdrawiam,
Chyba trzeba wystawić czołówkę wizarda_gp, aby inni mogli skorzystać w niej w swoich produkcjach roverkowych.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jakos tak chaotycznie, bez "fabuly" jakiegos pomyslu, i troche takie drgajaco skaczace niektore ujecia, sprawiaaj wrazenie amatorskiego kina.
I co MI sie rzucilo w oczy to brak zapietych pasow O_o
a jakie ma wrażenie sprawiać 1wszy film? nigdy wcześniej czegoś takiego nie kręciłem ani nie montowałem do tego tak jak Marek zauważył, to nie jest malutki aparacik tylko soniak 2100, który swoje waży, mój tato ma super płynne ruchy i ujęcia, bo filmuje pewnie z 20 lat, ja raczej pstrykam.
MaReK napisał/a:
A mnie cieszy fakt, że wreszcie inna ekipa jak tylko warszawska wzięła się za robienie takich spotów-filmowych. Cóż można chcieć od filmu spotowego... czy nasze warszawskie mają większą fabułę? No owszem kilka było i jeden w zanadrzu, ale często robiłem zestaw kadrów z kilku spotów
w wielkich bólach sie ten filmik zrodzil, bo mialo przyjechać wiecej autek, a wyszło jak zawsze. Grunt, że dobrze się bawilismy przy tworzeniu go
MaReK napisał/a:
Technicznie... coś się w pewnym momencie dzieje z proporcjami. Brakuje mi podrasowania barw.
w którym miejscu wariują proporcje? u mnie, wszystko wygląda ok... Co do barw, to nic nie jest ruszane bo nie składałem tego na swoim kombajnie do montazu, tylko na lapku na innym programie i szczerze nie wszystko jeszcze potrafie obsłużyć, obiecuje poprawę
MaReK napisał/a:
Przejścia troszkę jakby nie wyrabiały się z kolejną sekwencją. Nie wiem, może to youtube wywalił jakieś klatki, ale nie wydaje mi się
postaram się to dopracować
MaReK napisał/a:
Jak na taką dużą kamerę z łapy to i tak nie są te drgania takie złe. Myślę, Markzo, że ojciec ma stabilniejszą rękę z racji wprawy i siły.
dzięki za zrozumienie, machanie takim klockiem stojąc na fotelu mgf'a do łatwych nie nalezy Tato z pewnością by to zrobił 10000x lepiej, jednak dość mało czasu ma teraz na takie zabawy i dlatego kombinuje sam
MaReK napisał/a:
Dla Ciebie lepszym okazać mógłby się lekki handycam albo lustrzanka z możliwością kręcenia HD.
na pewno było by to praktyczniejsze i jakościowo lepsze.
MaReK napisał/a:
Jeśli możesz, to przekaż mi FLV'a, a ja uploadnę go na nasz serwer i stronkę.
mam to w FLV, zajmuje 2x tyle co ten mpg i się zacina musze go puscic jeszcze raz bo adobe chyba zgłupiał.
MaReK napisał/a:
Teraz Markzo i reszta ferajny... zróbcie filmik z fabułą. Nie prezentuj go do Zlotu letniego będzie wreszcie jakieś urozmaicenie. Ile można oglądać filmików spod ręki tej samej osoby... nuda!
Mi tam się Twoje filmy nie nudzą jak się uda ludków zebrać i wygospodarować więcej czasu to kto wie, oby
MaReK napisał/a:
Chyba trzeba wystawić czołówkę wizarda_gp, aby inni mogli skorzystać w niej w swoich produkcjach roverkowych.
dobry pomysł
Cytat:
Kamera się trzęsie strasznie i ujęcia w rytm nie idą, ale może tak ma być Ważne że cosik robicie!
przybycze na pakerni to przestanie sie mi reka trzasc reszte dopracuje, dzieki za uwagi
[ Dodano: Sro Gru 14, 2011 00:36 ]
maniaq napisał/a:
I co MI sie rzucilo w oczy to brak zapietych pasow O_o
hmm... Kuba 2 razy miał niezapięte, na początku na obwodnicy bo stanęlismy, ujechalismy 500m i znowu halt, 2 raz na drodze przy placu manewrowym, gdzie znowu byl postoj, obgadanie co i jak, 300m jazdy na drodze bez ruchu i znowu halt Reszta clay czas w pasach
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Markzo, możesz się wykazać przy produkcji mojego filmiku
[ Dodano: Sro Gru 14, 2011 23:16 ]
a może ja bym coś wydumał... co myślicie o tej produkcji z przed paru lat? to był mój pierwszy i w zasadzie jeden z niewielu filmów, w zasadzie o niczym ale auto szło na sprzedaż więc się robiło co się nakręciło http://www.youtube.com/wa...xg&feature=plcp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum