Te widziałem w archiwum z dawnych lat. Te co widziałem na allegro były inne, kosztowały ~80zł. Ty u siebie masz gumowe ?
U mnie są jakieś z Ancony, bo mają logo i napis, a auto jest z Włoch, więc może tam. Jak tu nic nie znajde to uruchomię kolegę we Włoszech
[ Dodano: Pon Mar 26, 2012 18:38 ]
Rozumiem, ze te, które wrzuciłeś z TomaTeam są już nieaktualne ?
Rozumiem, ze te, które wrzuciłeś z TomaTeam są już nieaktualne ?
Wychodzi na to, że tak. Jesienią w zeszłym roku się pytałem Tomiego o te dywaniki i mówił, że już ich nie ma i są już nieosiągalne. Można się jeszcze raz zapytać, może coś się jednak zmieniło.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Borowa, Ale poszperaj w linkach bo czasem maja i do Coupe tylko by się trzeba było dopytać. Ja tych orig. dywaników Rovera nie lubię bo mam już 2 komplet i się za szybko przecierając od butów
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Siemka Poszukuję welurowych dywaników do Coupety, były jedne na allegro ale mi uciekły. Ma ktoś pomysł gdzie znajdę ?Guma nie wchodzi w grę.
dokładnie wczoraj pytałem Tomiego o dywaniki niestety brak... trzeba szukać
Borowa napisał/a:
Przy okazji - fajny silnik Tomcata na alle wrzucili
co do fajnego silnika pisałem do gościa nie ma zielonego pojęcia o mechanice wiec jest to pewnie zwykła padlina podmalowana na czerwono fujjj
"witam jesli o tuning chodzi to zostaly zastosowany w turbinie sportowe
walki i lopatki , i oprogramowanie (mapa paliwowa) 315niutonometrow oraz
wyszlo 209KM mam wydruk z chamowni a silnik byl robiony w warszawie u
Chojnackiego , bardzo dobrze sie zbiera o 900nm do samego odciecia masz
ciag mocy zero jakich kolwiek przerw w mocy no i co najwarzniejsze jest w
100|% sprawny nie zatarty ani nie przegrzany pozdrawiam "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum