Wysłany: Pią Mar 30, 2012 15:37 [416 GSi] Montaż spoiler'a, p&p z cabrio/coupe?
Typ: GSi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: < 1993
Hej,
orientujecie się może czy spoiler na klapę bagażnika z coupe/cabrio (wydaję mi się, że cabrio jak i coupe mają taki sam spoiler), będzie pasował do sedana?
rientujecie się może czy spoiler na klapę bagażnika z coupe/cabrio (wydaję mi się, że cabrio jak i coupe mają taki sam spoiler)
Cabrio nie miało spoilera. Spoiler od Coupe na szerokość będzie pasował, bo szerokość klapy jest taka sama. Jednak moim zdanie będzie głupio wyglądał. A patrzyłeś na spoiler od GTI
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
orientujecie się może czy spoiler na klapę bagażnika z coupe/cabrio (wydaję mi się, że cabrio jak i coupe mają taki sam spoiler), będzie pasował do sedana?
Pozdrawiam,
W
Coupe ma antenę na środku dachu, Cabrio ma antenę wysuwaną z tylnego błotnika. Cabrio miało jedynie taki malutki doczepiany spoilerek. Jeśli zamontujesz w cabrio spoiler od Coupe, to albo musisz odłączyć antenę lub wiercić otwór w spoilerze. Sedan ZTCP ma antenę w lewym, przednim słupku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum