Wysłany: Sro Maj 09, 2012 17:59 [R620ti]maska w czarnym macie 620ti
Witam. Dalem do regeneracji felgi, standardowe roverowskie 16". Zrobilem je w czarnym macie. Ostatnio bylem zmuszony zmienic maske. Kupilem ja w kolorze grafitowym. Zalozylem i wyglada niezle przy wisniowym nadwoziu. Autko idzie do lakiernika bo bedzie wymieniany pas przedni, zderzak tez wymiana + malowanie do tego 2 blotniki malowanie no i... ta nieszczesna maska w tym miejscu pojawia sie moje pytanie: malowac ja w kolor czy w czarny mat? Dodaje zdiecie auta z ciemna grafitowa maska oraz udostepniam ankiete. Pomozcie! Nie mam w planie robic nic z dachem klapa bagaznika, listwami, klamkami felgami itp. chodzi mi o sama maske. Robiony bedzie TYLKO caly przod, bo tego wymaga obecna sytuacja.
Ostatnio zmieniony przez Adrian Sro Maj 09, 2012 19:51, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 09, 2012 17:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
maska + dach + bagaznik
listwa na progach i drzwiach w kolor nadwozia
rant felg w kolor nadwozia (tylko ramiona czarne zostają)
no i jakis pomysł na grill bo chrom odpada (może taez czarny)
oraz chromowe ramki wokół szyb na czarno (takie BMW shadowline)
Taki "tjuning" kolorystyczny do takiego auta to mi się kojarzy wyłącznie z wiejskim tuningiem w 20 letnich BMW... Często auto przedstawia osobowość kierowcy, więc robimy je tak jak chcemy być postrzegani.
Jakiemu autu?
Ani on dobrze wygłuszony ani komfort jazdy nadzwyczajny, bezpieczeństwo moze?
Zwyklej klasy auto z ładną linią
20 letnie BMW już miało komputer który pokazywał kończące sie klocki, konczący plyn spryskiwaczy czy przepalone zarówki.
pietkun takie opinie to olewaj
A jak szukasz oryginalnosci to albo po całości albo wcale bo takie "troszku" to wygląda jak auto po dzwonie z nową maską.
Zdecydowanie kolor! Z czarną maską wygląda jakbyś kupował pierwszą z brzegu na szrocie i założył (tak mam w punto i wygląda tragicznie). Ładne auto, trzymaj stylistykę kolorystyczną CAŁEGO nadwozia! (moim skromnym zdaniem).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum