Auto zakupione w luty 2011 roku z przebiegiem ~216000 km. Po zakupie zrobiłem wszystkie przeglądy i naprawy. Zostało parę małych detali w silniku i wymiana przedniego zawieszenia.
Samochodu nie mamy w planach już sprzedawać. To warunek na wszystkie modyfikacje, wszystko co chcę zrobić może zająć mi nawet 2 może 2.5 roku. Całość jest jeszcze wyceniana.
PLANY:
- zmiana lakieru, kolor jeszcze nie wybrany, ale jest kilka propozycji. Granat metalic, biała perła, biały. Najbardziej pasuje mi granat metalic, wtedy odpuściłbym malowanie komory silnika i wyciąganie wszystkiego z kabiny. Pozostałe dwa bardzo pięknie prezentują się na aucie lecz mnie nie przekonuje wyciąganie wszystkiego.
Po całym lakierowaniu od razu będą wytłumiane drzwi i bagażnik. Całość robiona matami DYNAMAT. Okablowanie również będzie nowe.
- szyby, lusterka?
- system audio, na obecną chwilę jest robiony mały projekt na system 3-drożny w przednich drzwiach. Tył chociaż, że nie używam będzie 2-drożny, często jeździmy z kimś z tyłu to niech też jakoś to słyszy Przód tył będzie zasilany osobnymi wzmacniaczami. Radio CLARION legendarny model niestety nie pamiętam jaki...
- zmiana obić wnętrza, zamiast materiału na boczkach drzwi będzie dopasowana pod kolor beżowa skór, fotele również będą obijane z jakimś nietypowym wzorem. Zastanawiam się nad obiciem słupków, muszę kupić jeden i zrobić.Dywaniki robione na zamówienie z logo ROVER'a. Zmiana obicia kierownicy. Bagażnik jeszcze nie zaplanowany, ale będzie robiony.
Na obecną chwilę napiszę tyle
Pozdrówki
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 16:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak więc nadchodzi dzień rozpoczęcia prac nad Titkiem
Jest auto zastępcze [VW Polo 1.9SDI 99'] ciekawe jak to jeździ przez najbliższe 2 lata dokładnie się przekonam...
R75 wjeżdża do garażu i spędzi tam trochę czasu, mam nadzieje, że uda mi się wykonać wszystkie modyfikacje, a prawie wszystkie zostało zmienione. No i kilka innych doszło.
Z czasem będę wrzucał jakieś fotki z prac.
No to mam nadzieje, że wytrwam i za około maks. 2 lata wszystko zostanie skończone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum