Zacznę skromnie bo to dopiero początek mojej drugiej już przygody z Roverkiem.
Zdjęć mało, jak będzie co pokazać to dostrzelam.
Moje motto co do modyfikacji w R:
Czarne zostanie czarne <-- listwy boczne i lusterka
Srebrne srebrne, a przezroczyste będzie ciemniejsze <-- szybki głównie
Takie ma buty, w planach nowe zawieszenie, niższe i sztywniejsze.
Nie smiać sie z mieszka, wyjście tymczasowe, oryginal byl pocięty.
Do spotkania Kraków - Skawina - Wieliczka
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 12, 2011 15:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mieszek już zamówiony, gałka będzie taka jak była oryginalna czyt. srebrna z alu, a tak btw, nie ma ktoś pokrętła od nawiewów jednego wolnego odsprzedać?
Pozdrawiam
Calmir aka Karmel
Edit//
Przepustnica od poldozera - ciek
nowe kable WN - ciek
świece, paluch, kopułka - ciek
[ Dodano: Czw Sie 11, 2011 17:52 ]
A teraz mam do Was Roverowcy prośbe, pytanie: zastanawiam sie nad pomalowaniem lusterek, grilla, listew bocznych, zaślepek halogenów i tych listew chromowanych, a po drugie zobaczyłem wizualizacje srebrnego 214 z czarnym mat dachem i sie zakochałem A poważnie to chce właśnie zamówić taką folie, okleić dach tak jak tutaj
no i właśnie pytanie co z listwami, lusterkami itd. aha grill docelowo ma byc bezznaczkowy z siatką, a z tego niższego wlotu chce usunąć "zęby" i zamontować siatke jak w grillu.
Wy widzieliście więcej R ode mnie więc czekam na podpowiedzi i inspiracje.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez karmel Sob Paź 01, 2011 17:05, w całości zmieniany 1 raz
Lusterka będą od ZR i pomalowane tak jak na fotce którą dałem wczesniej, listwy i zaślepki po halogenach tez pomaluje, ale na czarno Ja może i coś mam nie teges ale nie podoba mi się taka całosrebrnabryła Czarne zostaje! Nad dachem jeszcze pomyśle, niestety teraz w kolejk wepchało się sprzęgło i zmienić je trzeba, mam nadzieję że tylko ono.
Pozdrawiam
No niestety w piątek przyjechać nie mogę bo praca trzyma, myśle że dotre w sobote na przejażdżkę po łodzi. Ale to niestety nic pewnego jeszcze, a czemu pytasz?
ps. sprzegło zmienione, komplet plus linka 300 zł - nie jest źle.
no i.. HGF i fundusz modyfikacyjny zamienia sie w reperacyjny.
A tak w ogóle to urodził mi się w mózgownicy pomysł zamontowania przepustnicy z gsxr i zbieram części.
Co do czarnego dachu to widziałem dzisiaj białego golfa z czarnym mat dachem. Z daleka spoko ale z bliska wyglądał jakby był czyszczony papierem ściernym. Pomysł do przemyślenia raz jeszcze.
Trasa KRK - LDZ - KRK, spalanie gazu 10L/100km, nie jest żle.
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 13:36
jak to mówią, ch... bombki strzelił, choinki nie będzie. dobrze, że mojego R25 sprzedałem, bo juz powoli mu sie sadza w wodzie zaczynała zbierać, nie wiem tylko, czy zdążyli już wymienić i nie wyczyścili zbiorniczka (tak miałem w V40) czy właśnie dlatego je sprzedali. trudno, pojechała i nikt problemów nie zgłaszał.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Zrobiłem drzwi: taśma dekarska i wełna mineralna, podłączyłem oba głośniki (drugie drzwi gołe) i bawiłem się jak dzieciak 30 minut balansem w radiu ciesząc miche z efektu. W sumie nie dużo pracy przy samych drzwiach a efekt niesamowity. A co do obciążenia to w 50 kg zmieszczę się ze wszystkim więc osiągi nie spadną za bardzo. Polecam wszystkim takim myk.
drzwi mam mam zrobione i tak samo sie ciesze jak dzieciak myslalem troche o podlodze i w okolicach nadkoli z przodu bo szum powiertrza i ponad 100km/h jest jest masakryczny, lecz boje sie troche tego ciezaru
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum