1. świeci się kontrolka poduszki... jak to wiele razy pisałem może to być błaha sprawa jak kostka się wypięła pod fotelem albo coś poważniejszego.
2. full wypas.. dosyć słaba wersja żeby pisać full wypas.
3. brakuje mu tych plastików chromowanych na obu klamkach z tyłu.
4. osobiście nie mam gazu ale nie wierze żeby tyle gazu palił w tym silniku 9 w mieście 7-8 na trasie. ale na ten temat to niech się wypowie kto ma V6 w gazie
5.ROVER 75 - WERSJA EXCLUSIV pierwsze słyszę o takiej wersji.
6. fotele strasznie szarawe nie wiem kto tym jeździł albo czy przebieg jest prawdziwy ja kiedyś miałem R75 czarnego właśnie z jasnym wnętrzem i w momencie kiedy go sprzedawałem miał prawie 300 tyś. a fotele i kanapa dalej była jasna.
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 18:43
nikiniko napisał/a:
proszę o opinie co myślicie o tym:
dużo w tym opisie ściemy dla niezorientowanych np. wersja exclusiv i chrom exclusiv wykończenie ( to jest wersja handlarzy ), nie widzę podgrzewanych foteli i świateł przeciwmgielnych. Kolejna ściema to spalanie , on benzyny więcej pali a co dopiero gazu no i ful wypas - igła, to jakiś żart.
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Sob Paź 13, 2012 22:06
SeniorA napisał/a:
ful wypas - igła, to jakiś żart.
niestety ale dużo ofert ma takie lub podobne treści nie wspominając już o dziadkach z niemiec...bo przecież niemcy to naród starzejący sie i większoscia aut jeżdżą tam dziadkowie w niedziele do kościoła
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Witam właśnie wróciłem z oględzin tego auta Pobijany z każdej strony, pryszcze na drzwiach, wnętrze tragedia na kierownicy są przetarte dziury wszystko to jakieś siwo brudne poprzecierane itp. Nie jestem w 100% pewien ale wydaje się że przód był robiony zderzak był zbyt ładny w porównaniu z resztą lakieru. Jeśli samochód ma przejechane 170 tyś. to nie wiem co za niedbaluch nim jeździł
"Full wypas igła" za ten opis właściciel komisu powinien od kogoś kopa zarobić bo ja straciłem tylko na paliwo. Pozdrawiam
przód niekoniecznie był robiony bo też oglądałem tego rowerka i ma pęknięty zderzak od strony kierowcy ... jak go z ulicy zobaczyłem mówię ładny ale jak podszedłem to już tak zacnie nie wyglądał no i fakt ze 2000r stary troszkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum