Wysłany: Sob Mar 09, 2013 14:24 MG ZS- Prośba o sprawdzenie - okolice Garwolina
Witam,
Jeśli byłby ktoś przejazdem lub miał blisko do tego samochodu to byłbym wdzięczny o sprawdzenie i opinię czy warto się nim interesować. Z góry dziękuję.
standardowo, brak ASR, ESP...
na upartego mam ok 50km w jedną stronę i mógłbym podjechać, zobaczyć
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
ZX77 [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 10, 2013 15:03
greg-si napisał/a:
standardowo, brak ASR, ESP...
na upartego mam ok 50km w jedną stronę i mógłbym podjechać, zobaczyć
50km za daleko żeby sie fatygować. Poczekam, może ktoś będzie miał bliżej ale dziękuję za dobre chęci.
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 10, 2013 17:31
hehe powiem tyle ogladalem go, wiec tak malowane 2 elementy , blotnik i chyba cieniowane na drzwi, przebieg autentyk, klima nie dziala,2 opony nowe w miare a 2 to lyse jak nie wiem co( od nowosci raczej) , tarcze klocki do wymiany bo w rdzy, i progi juz byly, duzy minus to na rdze nawet bak pokryty warstwa rdzy, i pan wlasciciel na chec przejezdzi zgodzil sie jechac sam a jak chcielismy abysmy my przejechali sie bo niezbyt chetny byl ale wkoncu zgodzil sie i co brak sprzegla totalnie , co ciekawe to stalo autko u innego pana i mowil ze to zrobi, a teraz widze stoi u kogo innego ,ogolnie cena za duza i odpuscilem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum