Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witajcie,
chcemy jechać w góry R i nie wiem jak usadowić w nim 5 osób. Mam kanape sportową ale ona chyba fabrycznie była kubełkowa, i pośrodku zamiast siedzenia jest taki wystepek i dwie pary pasów. Więc jak to jest skoro w DR mam wbite pojazd 5 osobowy to mogę tam wcisnąć 3 osoby czy co, czy każdy pasażer musi mieć zapięte pasy.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 22, 2013 20:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Teściowa może tam jechać . Mam 5 osób zarówno w DR jak i w Karcie Pojazdu więc jakaś hybryda . Jak ktoś by sprawdzał to się doczepi czy co, skoro będzie zgodnie z wpisami.
No ja mam poprawione bo się gdzieś dopatrzyli że sa 4 pasy najprawdopodobniej policjant nadgorliwy był dla poprzedniego właściciela... poza tym jak byk widać miejsce na 4 tyłki
Z góry to jeszcze się jakoś da ustawić ale te zaczepy wyginają uszczelki i ledwo się trzymają a właściwie to nie trzymają więc nijak się nie zrobi żeby to stabilne było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum