Ja w sumie nigdy nie tankowałem na luk oil, więc można powiedziec ze dawno temu przyłączyłem się do akcji a tak na serio od jakiegos dlugiego juz czasu, jeszcze sprzed tej całej zadymy, przestałem pic Żubrówkę, jakoś niesmakiem przepełnia mnie fakt jak można było najlepiej rozpoznawalną polską markę wódki sprzedac ruskim . Wątpię żeby oni zrobili to ze smirnoffem.
Ja tam nie wiem, czy polski spirytus taki dobry, kiedyś widziałem jak w gorzelni jako półprodukt dosypywało się moczniku (sztuczny nawóz azotowy) więc zamiast upijać to ogłupiało
Polacy to taki głupi naród że jak ktoś klaszcze to bez namysłu też klaszczemy chociaż nikt nie wiec po co?
to EU narobiła syfuuu i teraz zbieramy tego skutki....
dzisiaj dowiedziałem sie o nowym wspaniały pomysle EU wycofaniu odkurzaczy powyzej 1600W???? I gdzie tu demokracja? już nam żarówki 100W zabrali ciekawe co jeszcze?
Rosja ma też swoje plusy i wiele rzeczy działa lepiej niż u nas... są też oczywiscie minusy. Chocidzi tylko o ten bezmyslny polkas...
Dziwi mnie również uległe stanowisko wobec wszelkim wprowadzanym zmianą... odrzurzacze I zarówki to poikuś które uderzaja bezposrednio w klienta te gorsze to min. ciagle podwyzszane normy emisji gdzie polska w 90% od zawsze stała weglem I co przerzucimy sie na wiatraki czy na enegrie słoneczna? hahahha paranoja.
dobryziom, tez jestem zdania ze za bardzo bierni jestesmy w pewnych sprawach (normy emisji przede wszystkim) ale nie zapomniajmy ze Rosja to nie bratni naród, chyba że przyrównamy nasze braterstwo do Kaina i Abla .
to nasza polityka tworzy wrogie relacje... Rosjanie sa pozytywnie nastawieni do Polaków mimo historii. Znam dwie firmy ktore 90% swoich zlecen ( odzierz) ma własnie na wschód I przez takie akcje jak teraz tylko traci... tamten rynek jest bardzo chłonny i nie tak zepsuty jak europejski ale dzieki EU mamy coraz mniejsze mozliwosci sprzedaży... byle tak dalej
[ Dodano: Pon Sie 25, 2014 14:57 ]
na złość Putinowi mozna napisać na jego FB ze jego zdjecie na koniu bez koszuki jest gorsze niż goscia z reklamy OLD SPICE hahaha
Temat rzeka, ale przypomnij sobie '39, rozbiory polski, rosjanie sa nastawieni przyjaznie zawsze tylko do czasu, do czasu gdy ich propaganda przypomni im o ich dumnym narodzie i fakcie iż cały świat powinien się z nimi liczyc i się ich bac, wtedy jest już zgoła inaczej. Oczywiscie szkoda firm, ludzi, ale moim zdaniem jak ktos lokuje 90% produkcji w jednym kierunku to sam sobie jest winien swoich problemów bo wiadome jest iż w przypadku jakichkolwiek trudnosci się na te 90% wyłoży. I dotyczy to nie tylko obecnej sytuacji.
identyczna sytuacja moze być w EU ktoś sprzedaje odkurzacze 1800W i Unia wprodzadza zakaz ze wzgledu na ekologie hahahha
[ Dodano: Pon Sie 25, 2014 15:15 ]
już wole taka Rosje z Putinem który ma łeb na karku i kontroluje wszytsko jak w zegarku niż psełdo demokratyczna Ukraine w ktroej jest chaos
[quote="bociannielota] jak myslisz dzięki komu tam jest chaos
tak kontroluje jak w zegraku a żywności nie umieją wytworzyc w wystarczającej ilości xD[/quote]
to tylko potwierdza fakt ze działa jak w zegarku
a po co samemu tworzyć jak ktos ma ku temu lepsze warunki i zrobi to taniej? Czy Szwajacari cokolwiek wytwarza oprocz zegarków? a radzi sobie fantastycznie
Czy Szwajacari cokolwiek wytwarza oprocz zegarków?
no jak mogłeś, a ser, ser szwajcarski ? no jak mogłeś o tym zapomniec?
poza tym jak podaje wiki "Chów i hodowla dostarcza ponad 80% wartości produkcji rolnej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum