Wysłany: Pon Mar 24, 2014 13:45 Trixo - R200 1.4 75 km 8v
Witam od nie dawna jestem użytkownikiem tego forum chciałbym wam przedstawic moje wymarzone auto za łepka. I w końcu naszedł ten czas aż przed moim domem za parkowałem o to właśnie Roverem 200 1.4 75 km 8 v wersja 3 drzwiowa kolor srebrny + przy za kupie auta dostałem komplet felg oryginalnych 15.Oto zdjęcia wstawie więcej jeżeli będzie jako taka ładna pogoda.;)
Inwestycje w Aucie :
Wymiana rozrządu kompletna koszt - 500 zl
Komplet świec Firmy Bosha - 50 zl
kable - 150 zl
Olej Mobil 10w-40 -78 zl
filter oleju Bosh - 35 zl
I reszta drobnostek takich jak :
żarówka led white - sufit
2x żarówka led white - podświetlenie tablicy
Plany :
Wymiana lamp przednich na angely i tylnych na ledy
przyciemnienie szybek
Bedzie Więcej zdjęć
Jedno z planowanych opcji uważam za zamkniętą.
Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów.
Ostatnio zmieniony przez Trixoo Sro Sie 06, 2014 08:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 13:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Plany :
Wymiana lamp przednich na angely i tylnych na ledy
przyciemnienie szybek
Cytat:
Bedzie Więcej zdjęć
i będzie też wiocha, bo żeby lampki typu led i angel eyes dobrze grały z autem, muszą być też inne mody, np ładna, większa felga, może jakaś gleba, coś co stworzy pewien obraz "stylingu" a nie same lampy i po sprawie no i ciemne szyby. taka moja opinia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum