Wysłany: Wto Maj 13, 2014 11:23 [R75] k-seria - co można robić BMW Scanner-em PaSoft?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2002
Jak w temacie. Co przy silniku autorski Rovera jakim jest k-seria mogę diagnozować za pomocą BMW Scanner-a? Czy w ogóle coś mogę?
I jakie jeszcze rzeczy mogę ustawiać w bcu i lsm.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 13, 2014 11:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak w temacie. Co przy silniku autorski Rovera jakim jest k-seria mogę diagnozować za pomocą BMW Scanner-a? Czy w ogóle coś mogę?
I jakie jeszcze rzeczy mogę ustawiać w bcu i lsm.
A Ty od wczoraj jesteś na forum? Czy może nie chce Ci się czytać i poszukać tematów, które wyczerpują zagadnienie?
W Twojej wersji silnikowej tym interfejsem dotkniesz: Zegary, Moduł Świateł, EWS, Czujnik Parkowania, Czujnik deszczu, ABS i czasami SRS. Da się też dostać do fabrycznej NAVI, szyberdachu, sterowanych elektrycznie foteli z pamięcią.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Chce ale większość tutaj posiada diesle, a jak wiadomo to są silniki BMW. Zresztą Dobrze moim zdaniem jak jest taki temat który zbiera to "do kupy" Każdy od razu będzie wiedział na co może sobie pozwolić tym sprzętem
pineska, ale taki temat już jest.
invictus_, poszukaj. Chłopaki już od dość dawna opisują swoje doświadczenia z różnymi egzemplarzami interfejsów z allegro.
Zamykam
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum