Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 11:34 [MG ZR +103 '05] kołpaki do MG
Witam,
Mój kolega chciałby zakupić kołpaki do Mg.
Szukaliśmy jakiś czas na necie, ale niestety nigdzie nie udało nam się nic ciekawego znaleźć.
Może ktoś z was kupował takie i mógłby się podzielić informacjami.
Ewentualnie, czy jest możliwość zakupienia kołpaków i wstawienia do nich loga MG??
Chociaż nie wiem czy loga takie są dostępne.
Jeżeli ktoś mógłby nam coś poradzić to będę bardzo wdzięczny.
Z góry dziękuje za udzieloną pomoc.
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 11:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O kolego, szalejesz do MG kołpaki ho ho ho. Ale tak na serio to się nie spotkałem z kołpakami oryginalnymi do MG, chyb nie ma nawet na ebyu. Zostaje kupić jakieś tuningowe kołpaki lub oryginalne od Rovera.
Odświeżam temat .
Zauważyłam, że macie błędne informacje odnośnie kołpaków.
Oryginalne, na odwrocie napisy "ROVER" oraz "MG".
Znaczek z przodu jest przetłoczony.
Pozdrawiam i mam nadzieje, że wyprowadziłam z niewiedzy (jedynie dlatego zarejestrowałam się na forum).
Monika_MG, niestety nie udało ci się
To są kołpaki od MG Montego, MG Metro Turbo lub od MG Maestro. Wiem że taki sam krój miały także alufelgi z tego okresu.
Jeśli dobrze się przyjrzymy to zobaczymy stare, proste logo MG. Nowe logo MG od 1995 roku ma kremowe tło w poziome paski i tylko takie jest stosowane.
pelson91, w imieniu ciemnoty dziękuję za twoją wypowiedź.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum