Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam
Nigdzie nie mogę znaleść podobnego tematu więc załadam nowy. Dzisiaj rano odpaliłem swojego Rovera i włączyłem ogrzewanie i po 10 minutach wróciłem a spod maski unosił się biały dym z okolic sprężarki klimatyzacji. Sprężarka było gorąca. Nie dało się jej dotknąć. Dodatkowo Webasto też było tak samo nagrzane. Niedawno zmieniłem pasek osprzętu od klimatyzacji. Czy to ma jakiś związek z tym dymieniem???
Ostatnio zmieniony przez MichalJuve Wto Paź 01, 2013 06:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 30, 2013 17:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nigdzie nie mogę znaleść podobnego tematu więc załadam nowy. Dzisiaj rano odpaliłem swojego Rovera i włączyłem ogrzewanie i po 10 minutach wróciłem a spod maski unosił się biały dym z okolic sprężarki klimatyzacji. Sprężarka było gorąca. Nie dało się jej dotknąć. Dodatkowo Webasto też było tak samo nagrzane. Niedawno zmieniłem pasek osprzętu od klimatyzacji. Czy to ma jakiś związek z tym dymieniem???
mi tez zaczela sie dymic chyba w czas wylaczylem bo narazie dziala ale boje sie urochomic na dluzej, czy w tych sprezarkach wlewa sie olej w osobnie, czy sprezarka jest chlodzona samym czynnikiem mam CDT 2.0, co moglo by spowodowac przepalenie sie? nie slychac zadnych halasow ze sprezarki jak sie zalaczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum